Борба с разводите

Борба с разводите

Бойният развод е неприятно събитие, което включва много емоции. В този период е важно редица неща да бъдат правилно подредени и затова е важно да се обадите на подходящата помощ.

За съжаление на практика често се случва бъдещите бивши партньори да не могат да постигнат споразумения заедно. Понякога партиите могат дори да бъдат диаметрално противоположни по определени теми. В такива случаи медиацията няма да може да предложи решение. Ако партньорите вече знаят предварително, че няма да могат да постигнат споразумение заедно, разумно е незабавно да се обърнат към семеен адвокат. Правилната помощ и подкрепа ще ви спести много време, пари и разочарование. Вашият собствен адвокат ще бъде изцяло отдаден на вашите интереси. Бъдещият ви бивш партньор вероятно ще има свой собствен адвокат. След това адвокатите ще започнат преговори. По този начин адвокатите ще се опитат да постигнат най-доброто за своите клиенти. По време на преговорите между адвокатите и двамата партньори на свой ред ще трябва да дадат и вземат нещо. По този начин различните позиции се решават в повечето случаи и се определят в споразумение за развод. Понякога партньорите все още не успяват да се споразумеят, защото не са готови да правят компромиси. В такъв случай между страните може да възникне досаден развод.

Борба с разводите

Проблеми в случай на бойни разводи

Разводът никога не е забавен, но в случай на боен развод той отива много по-далеч. Често кал се хвърля напред-назад при бойния развод. Партиите понякога се опитват да направят всичко възможно, за да се намесят взаимно. Това често включва псуване един на друг и взаимни обвинения. Разводите от този вид често могат да отнемат ненужно дълго време. Понякога разводът дори отнема години! В допълнение към емоциите тези разводи водят и до разходи. Разводът е физически, както и психически изтощителен за страните. Когато участват и деца, бойният развод се преживява като още по-досаден. Децата често са жертви на бойни разводи. Ето защо е важно да се направи всичко възможно, за да се предотврати развод.

Борете се с развода с деца

В много борби с разводите децата се използват като инструмент в борбата между родителите. Често има дори заплаха да не се показват децата на другия родител. В интерес на децата е, ако и двамата родители се опитат да предотвратят развод. Децата могат да претърпят големи щети в резултат на бойни разводи и понякога дори да попаднат в конфликт на лоялност. Мумия им казва какво татко прави грешно, а татко казва обратното. Проучванията показват, че децата на родители, участващи в борба с развода, изпитват повече проблеми, отколкото децата на разведени родители. Има повишен риск от емоционални проблеми и депресия. Резултатите в училище могат да се влошат и детето е по-вероятно да има проблеми с влизането в отношения по-късно. Също така мрежата от партии като учители, членове на семейството, приятели и агенции, често се включва в битка за развод. Следователно бойният развод има психологически ефект върху децата. В крайна сметка те са между двамата родители. Адвокатите по семейно право на Law & More следователно ви съветваме да направите всичко, което е по силите ви, за да предотвратите бойни разводи. Разбираме обаче, че в някои случаи бойният развод е неизбежен. В тези случаи можете да се свържете с адвокатите по семейно право на Law & More.

Консултиране в случай на бойни разводи

В случай на бойни разводи, правилното ръководство е много важно. Ето защо съветът е да наемете добър адвокат, който да се грижи за вашите интереси по правилния начин. Важно е вашият адвокат да потърси решение и да направи всичко възможно, за да завърши бойния развод възможно най-скоро, за да можете да продължите живота си.

Участвате ли в (бой) развод? Не се колебайте да се свържете със семейните адвокати на Law & More. Готови сме да ви подкрепим и насочим в този досаден период.

Law & More