Нашия екип

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

В Law & More, Том се занимава с обща практика. Той е преговарящият и съдебният спор на службата.

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

В Law & More Maxim се фокусира върху обслужването на клиенти от евразийски пазари в Холандия в областта на холандското корпоративно право, холандското търговско право, международното търговско право, корпоративни финанси и сливания и придобивания, създаване и управление на сложни международни проекти и данъчни / финансови структури.

В Law & More, Ruby е специализирана в договорното право, корпоративното право и корпоративните правни услуги. Тя може да бъде наета като корпоративен адвокат за вашата компания.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

Адвокат

В Law & More, Айлин работи главно в областта на личното и семейното право, трудовото право и миграционното право.

В Law & More, Sevinc подкрепя екипа, когато е необходимо, и се занимава с различни правни въпроси и изготвянето на (процедурни) документи. Освен холандски и английски, Севинц говори и руски, турски и азерски.

Дуния ел Атари

Дуния ел Атари

Юрисконсулт

Dounia подкрепя екипа, когато е необходимо и подготвя (правни) документи. Тя учи магистърска програма „Европейско бизнес право“ в университета „Радбуд“ в Наймеген.

Макс Мендор Снимка

Макс Мендор

Маркетинг мениджър

С широката си гама от технически умения и знания за организацията и управлението на компаниите, Макс е мениджър и маркетинг в Law & More.

Law & More B.V.