Законът за недвижимите имоти се състои от всички правни аспекти на недвижимата собственост. Ние в Law & More са в състояние да ви помогнат с правен съвет, когато възникнат въпроси или конфликти относно покупката и продажбата на недвижими имоти. В допълнение към това можем да ви предоставим правни съвети в областта на строителното право и правото на наем.

НЕОБХОДИМО СЪСТОЯНИЕ НА НЕДВИЖИМО ПРАВО?
ПОКАНЕТЕ В ЗАКОН ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Адвокат на недвижими имоти

Законът за недвижимите имоти се състои от всички правни аспекти на недвижимата собственост. Ние в Law & More са в състояние да ви помогнат с правен съвет, когато възникнат въпроси или конфликти относно покупката и продажбата на недвижими имоти. В допълнение към това можем да ви предоставим правни съвети в областта на строителното право и правото на наем.

Бързо меню

Закон за строителството

Като предприемач в строителния сектор вие си сътрудничите с много различни страни. Директори, архитекти и изпълнители трябва да се назначат ясно, тъй като дейностите на всяка от тези страни са тясно свързани помежду си. Поради множеството на сътрудничеството в рамките на строителния процес, всяка страна е обвързана с няколко задължения и права, определени в закона. В резултат на сложността на сътрудничеството могат да възникнат всякакви правни въпроси. Какви са вашите задължения и права спрямо другата страна? Кой може да носи отговорност в случай на повреда вследствие на структурна повреда. Law & More има възможността да ви предоставя правни съвети и може да води съдебни спорове, ако е сключен за необходимо.

Освен това можем да ви посъветваме за всички законови правила, на които строежите трябва да се съобразяват. По този начин правните проблеми, свързани с отговорността например, могат да бъдат предотвратени доколкото е възможно.

Накратко можем да ви предоставим, наред с други неща, следните действия:

• Определяне на вашите права и задължения като участник в структурния процес;
• Информира за условията и условията, на които трябва да отговаря една конструкция;
• Помощ в случай, че ви носят отговорност.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

Услугите на Law & More

Корпоративно право

Корпоративен юрист

Всяка компания е уникална. Затова ще получите правни съвети, които са пряко свързани с вашата компания

Известие за неизпълнение

Временно адвокат

Имате нужда от адвокат временно? Осигурете достатъчна правна подкрепа благодарение на Law & More

застъпник

Имиграционен юрист

Ние се занимаваме с въпроси, свързани с приемане, пребиваване, депортиране и чужденци

Споразумение с акционери

Бизнес адвокат

Всеки предприемач трябва да се справи с дружественото право. Подгответе се добре за това.

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Закон за наем

Law & More подпомага както наемателите, така и наемодателите при предотвратяване и решаване на правни проблеми. Наемателите и наемодателите имат специални правни задължения. Те съдържат регулиращ характер, което означава, че страните могат да ги заменят със свои собствени споразумения. В допълнение, има задължителни разпоредби в правото на наем. Не може да се различава от тези правила, които най-вече имат за цел да защитят наемателя, тъй като той е по-слабата страна, чрез договор. Ако сте поставени в ситуация, в която вашият контрагент не се придържа към неговите споразумения, има няколко действия, които могат да бъдат опитани. В такива случаи можете да се доверите на нас, за да Ви предоставим необходимите правни съвети.

Примери за предмети, с които бихме могли да ви помогнем:

• изготвяне на договор за наем, ако сте наемодател ;;
• спорове относно обяснението на споразумението;
• предприемане на действия, ако наемател или наемодател не действа в съответствие с направените споразумения;
• прекратяване на договора за наем.

Наем на бизнес квартира

Ако искате да управлявате бизнес, ще ви трябва бизнес пространство. Когато имате намерение да наемете бизнес помещение, трябва да бъде съставен договор за наем. Има конкретни законови правила за наемане на бизнес настаняване. Това, с което можем да ви помогнем, е следното

• определят видовете договор за наем и съответните права и задължения;
• консултиране в случай на промяна на цената на наема;
• съвети относно защитата на клирънс.

Привличате ли се от очарователна сграда? В случай, че искате да наемете тази сграда, е необходимо да знаете дали дейностите, към които се стремите ... са съобразени с изпълненията, които общината е обърнала към сграда. Law & More е на разположение на знанията за плановете за зониране и е в състояние да определи дали пространството е.

Закона за недвижимите имоти

Закупуване на бизнес настаняване

Ако възнамерявате да купите имот за вашия бизнес или вече притежавате такъв, тогава можем да ви помогнем със следните теми:

• преговори по споразумението за покупка;
• обяснение на споразумението;
• нарушение на договора от наемодателя;
• прекратяване на споразумението;
• ипотечни и финансови структури.

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон + 31 40 369 06 83 или ни изпратете имейл:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.