В НЕОБХОДИМОСТ ОТ КОРПОРАТИВЕН ПРАВНИК?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти
препоръчват ни и че сме оценени средно с 9.4

/
Корпоративно право
/

Корпоративно право

Като предприемач имате много работа. Това вече започва със създаването на вашата компания: как ще структурирате вашата компания и коя правна форма е подходяща? Трябва да се обмислят собствеността върху акциите, отговорността и вземането на решения. Трябва да се сключат и подходящи договори. Имате ли вече утвърдена компания? И в този случай несъмнено ще трябва да се занимавате с корпоративното право. В крайна сметка правните аспекти винаги играят важна роля в компанията. Много може да се промени във вашата компания през годините. Например обстоятелствата за или във вашата компания може да изискват различна правна форма за вашата компания. Освен това може да се наложи да решавате спорове между акционери или партньори във вашата компания. В допълнение, сливания или придобивания с други компании също се случват редовно. Коя правна форма избирате и как най -добре решавате спорове на правно ниво? Например трябва ли да се прекратяват договорите или да се сключват нови договори?

Бързо меню

Нашите корпоративни юристи са готови за вас

Всяка компания е уникална. Следователно ще получите правен съвет, който е пряко свързан с вашата компания.

Law and More

Известие за неизпълнение

Ако се стигне до това, ние също можем да заведем дело вместо вас. Свържете се с нас за условията.

Law and More

Дълго размиване

Ние сядаме с вас, за да изработим стратегия.

Law and More

Споразумение с акционери

Искате ли да създадете отделни правила за своите акционери в допълнение към устава си? Помолете ни за правна помощ.

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

С всичките си въпроси в областта на корпоративното право, вие сте попаднали на правилното място с корпоративен адвокат от Law & More, при Law & More ние разбираме, че като предприемач искате да се занимавате с предприемачество и развиване на идеи, а не с правни въпроси. Корпоративен адвокат от Law & More можете да се грижите за правните въпроси във вашата компания, така че да можете да се съсредоточите върху това, което обичате да правите: да управлявате собствен бизнес. Law & MoreАдвокатите на България са експерти в областта на корпоративното право и могат да ви предоставят правни съвети от момента на учредяване до момента на ликвидация на вашата компания. Превеждаме закона в практически термини, така че наистина да се възползвате от нашите съвети. Ако е необходимо, нашите адвокати също ще се радват да помогнат на вас и вашата компания във всяко производство. Накратко, Law & More може да ви помогне по правни въпроси по следните въпроси:

 • учредяване на фирма;
 • финансиране;
 • сътрудничество между фирми;
 • сливания и придобивания;
 • водят преговори и водят съдебни дела при спорове между акционери и/или съдружници.

Занимавате ли се с корпоративно право? Моля те контакт Law & More, нашите адвокати с удоволствие ще ви помогнат!

Какво казват клиентите за нас

Адекватен подход

Том Мийвис беше замесен в случая през цялото време и на всеки въпрос от моя страна беше отговорен бързо и ясно от него. Със сигурност ще препоръчам фирмата (и в частност Том Мийвис) на приятели, семейство и бизнес партньори.

10
Миеке
Хугелун

Нашите корпоративни адвокати са готови да ви помогнат:

Office Law & More Изображение

Стъпка по стъпка план за адвокат по корпоративно право

Адвокатите по корпоративно право в Law & More използвайте следния метод:

1. Запознаване

Любопитно за какво Law & More може да направи за вас и вашата компания? Моля свържете се Law & More. Можете да се запознаете и да изпратите въпроса си до нашите адвокати по телефон или имейл. Ако желаете, те ще Ви насрочат среща в Law & More офис.

2. Обсъждане на случая
По време на срещата в офиса ще се запознаем допълнително, ще обсъдим предисторията на вашия въпрос и какви са възможните решения в правния въпрос на вашата компания. Адвокатите на Law & More също така посочете какво могат да направят за вас конкретно и какви могат да бъдат вашите следващи стъпки.

3. План стъпка по стъпка
Когато инструктирате Law & More за да представляват вашите интереси, нашите адвокати ще съставят договор за услуги. Това споразумение описва договореностите, които те са обсъждали преди това с вас. Вашата задача обикновено се извършва от адвоката, с когото сте имали контакт.

4. Работа със случая
Начинът, по който се разглежда вашият случай, зависи от вашия правен въпрос, който може да се отнася например до изготвяне на съвет, оценка на договор или водене на съдебно производство. При Law & More, ние разбираме, че всеки клиент и неговият бизнес са различни. Ето защо използваме личен подход. Нашите адвокати винаги се стремят да разрешат всеки правен въпрос бързо.

Адвокат по корпоративно правоЗапочване на бизнес

Ако искате да започнете собствен бизнес, трябва да изберете правна форма за вашата компания. Можете да изберете правна форма със или без юридическо лице. Този избор определя правната структура на вашата компания.

Адвокатът по корпоративно право помага да се определи правната форма

Ако изберете юридическа форма с правосубектност, вашата компания може да участва независимо в правни сделки, точно както може физическо лице. След това вашата компания може да сключва споразумения като такива, да има активи и дългове и да носи отговорност.

Примери за юридически лица с правосубектност са:

 • частно дружество с ограничена отговорност (BV)
 • публично акционерно дружество (NV)
 • фондацията
 • обединението
 • кооперацията

BV и NV често се използват за компания с търговска цел. Ако вашата компания има по -идеалистична цел, може да е вариант да създадете фондация и да свържете компания с нея. В BV или NV е необходимо да се привлекат акционери. Възможно е обаче и вие сами да станете (единствен) акционер на компанията. Можете също да прочетете повече за гореспоменатите правни форми в нашия блог „Коя правна форма да избера за моята компания?“.

Когато има връзка с акционери, от голямо значение е тази връзка да бъде правилно записана. Разумно е да имате a споразумение с акционерите съставен за това. Law & Moreкорпоративните адвокати на Русия могат да ви помогнат при изготвянето или оценката на споразумение между акционерите.

Адвокат по корпоративно право съдейства при регистрацията на фирма

Възможно е обаче да се избере правна форма без правосубектност, като събирателно дружество или партньорство. При тези правни форми е важно да се постигнат добри споразумения между партньорите или партньорите, които са заложени например в споразумение за партньорство. Изборът на правна форма има пряко влияние върху въпроси като финансиране и отговорност. Ако изберете юридическа форма без правосубектност, вашата компания не може да участва самостоятелно в правни сделки и вие например отговаряте с частните си активи за дълговете, които вашата компания поема.

Примери за юридически форми без правосубектност са:

 • едноличното дружество
 • събирателното дружество (VOF)
 • командитното дружество (CV)
 • партньорството

Можете да прочетете какво точно включват тези юридически лица и какви са предимствата и недостатъците в нашия блог „Коя правна форма да избера за моята компания?“.

Law & Moreкорпоративните адвокати могат да ви помогнат да изберете правилната правна форма. Law & Moreкорпоративните адвокати ще работят с вас, за да определят коя правна форма е най -подходяща за вашата компания. Когато желаната правна структура е очертана ясно, компанията трябва да бъде създадена и регистрирана в Търговската камара. Law & More координира този процес вместо вас.

Корпоративен АдвокатДоговорно право в рамките на корпоративното право

След като компанията е създадена и създадена, можете да започнете да извършвате своите бизнес дейности. Ще забележите обаче, че правните аспекти също играят важна роля тук. Например, преди да влезете в отношения с клиенти, може да се наложи да предоставите поверителна информация. В такъв случай е препоръчително да се сключи споразумение за неразкриване на информация. След това е важно да се записват всички споразумения с клиенти или доставчици в споразумение. Изготвянето на общи условия може да допринесе за това. Адвокатите по корпоративно право в Law & More може да изготвя и оценява договори и общи условия за вас, така че да не се сблъскате с изненади.

Дори ако всичко в правната сфера е правилно уредено във вашата компания, за съжаление все още съществува възможността контрагентът да не желае да сътрудничи или да не спазва своите споразумения. За да не се навреди на отношенията с клиенти или доставчици, се препоръчва първо да се стигне до приятелско решение. А Law & More адвокатите могат да ви помогнат в този процес. Ако обаче не е възможно да се разреши спор, може да се наложи предприемане на правни действия. Law & More има богат опит в воденето на съдебни производства по корпоративно право и прави всичко възможно да постигне оптимален за вас резултат.

В областта на договорите в контекста на корпоративното право можете да се свържете Law & More с въпроси относно:
 • изготвяне и оценка на договори;
 • прекратяване на договори;
 • изготвяне на писмено предизвестие за неизпълнение в случай на неизпълнение на договор;
 • разрешаване на спорове, възникнали при сключване на договор;
 • договаряне на съдържанието на договорите.

Адвокат по корпоративно правоСливания и придобивания

Сливане

Планирате ли да обедините вашата компания с друга, например, защото искате да развиете своята компания? Тогава има три начина, по които компаниите могат да се слеят:

 • сливането на компанията
 • сливането на акции
 • законното сливане

Кое сливане е най -подходящо за вашата компания, зависи от вашата конкретна ситуация. Адвокат по корпоративно право или адвокат по корпоративно право от Law & More мога да ви посъветвам по този въпрос.

поглъщане

Разбира се, възможно е и друга компания да се интересува от вашата компания и да ви бъде предложено да продадете вашата компания на друга компания. Положителни ли сте за поглъщането и обмисляте ли бизнес трансфер? Ние можем да ви подкрепим в преговорите, както и да предоставим съвети предварително. В противен случай това може да е враждебно поглъщане. Говорим за враждебно поглъщане, ако едно дружество не сътрудничи при продажбата на своите акции и друго дружество, т.е. приобретателят, се обърне към самите акционери. Ние знаем как вашата компания може да бъде защитена от това и затова можем също така да ви предоставим правна помощ в този случай.

Надлежна проверка

В допълнение, Law & More може да ви помогне, ако възнамерявате да поемете компания. Когато купувате друга компания като компания, от съществено значение е да извършите надлежна проверка. Искате цялата необходима информация, за да вземете добре информирано решение за сливане или придобиване. Бихте ли искали да знаете повече за това? Law & Moreкорпоративни адвокати на вашите услуги.

Сътрудничество с друга компания

Като компания, възнамерявате ли да си сътрудничите с други компании, за да запазите позицията си на пазара? Или планирате да навлезете на нов пазар? Ако искате да създадете стратегически съюз, можем да ви посъветваме относно рисковете и ползите. Освен това можем да разгледаме с вас кои форми на сътрудничество са подходящи. Искате ли да знаете повече за това? Моля те контакт адвокатите по корпоративно право Law & More.

Често задавани въпроси

Корпоративното право е област на правото, което се занимава с правото на юридически лица и е част от холандското частно право. Корпоративното право е допълнително разделено на право на юридическо лице и право на дружествата. Дружественото право е много по -ограничено от правото на юридическите лица и се прилага само за следните правни форми: частни дружества с ограничена отговорност (BV) и публични дружества с ограничена отговорност (NV). Правото на юридическите лица засяга всички правни форми, включително BV и NV Law & Moreкорпоративните адвокати могат да ви помогнат да изберете правилната правна форма. Law & Moreкорпоративните адвокати ще работят с вас, за да определят коя правна форма е най -подходяща за вашата компания. В допълнение, Law & More може да ви помогне с:

 • учредяване на фирма;
 • финансиране;
 • сътрудничество между фирми;
 • сливания и придобивания;
 • водят преговори и водят съдебни дела при спорове между акционери и/или съдружници;
 • изготвяне и оценка на договори и общи условия.

Вие сте предприемач, който е изправен пред правен проблем и бихте искали да го разрешите? Тогава е разумно да се ангажира адвокат по корпоративно право. Всеки правен въпрос може да има значително финансово, материално или нематериално въздействие върху вашата компания. При Law & More, ние разбираме, че всеки правен въпрос е един твърде много. Защото Law & More предлага ви, в допълнение към обширни и специфични правни познания, бърза услуга и личен подход. Например нашите адвокати са експерти в областта на корпоративното право. А когато става въпрос за компании, Law & More представлява предприемачи в различни сектори, като промишлеността, транспорта, селското стопанство, здравеопазването и търговията на дребно.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven? Моля свържете се Law & More, нашите адвокати с удоволствие ще ви помогнат. Можете да си уговорите среща:

В рамките на частното дружество с ограничена отговорност (BV) и публичните дружества с ограничена отговорност (NV) най -високата власт е на акционерите (AvA) на дружеството. Това означава, че важните решения, поне в рамките на компанията, обикновено се вземат от акционерите (AvA). Като предприемач не можете да използвате спорове между акционерите във вашата компания. Разбираме, че при Law & More. Ето защо накратко обясняваме редица начини за справяне и разрешаване на споровете между акционерите:

• Посредничество. Влизането в дискусия с акционерите във вашата компания обикновено е първата стъпка. Може би различията в мненията между акционерите могат да бъдат разрешени по прост начин, така че да можете бързо да възобновите нормалния бизнес в рамките на вашата компания. Това разбира се е възможно и под ръководството на независим и безпристрастен медиатор. Медиацията често е по -бърза и по -евтина от започването на съдебно дело. Можете също да намерите повече информация за медиацията на нашата страница: https://lawandmore.eu/mediation/

• Уреждане на правни спорове. Възможно е уставът на вашето дружество или споразумението на акционерите като такова вече предвиждат уреждане в случай на спорове между акционери. В този случай е разумно да се приложи такава процедура за уреждане на спорове. Ако уставът или споразумението на акционерите не съдържат схема за уреждане на спорове, все още можете да следвате законоустановената схема за уреждане на спорове. Тук се прави разлика между възможността за експулсиране или освобождаване. И за двата варианта трябва да убедите съдията с доказателства за необходимостта от експулсиране или освобождаване. Искате ли да знаете какво означават тези опции и дали можете да ги използвате във вашия случай? Моля свържете се Law & More. Нашите адвокати са щастливи да Ви дадат съвет.

• Процедура за проучване. Целта на тази процедура, която се следва в Камарата на предприятията при Amsterdam Апелативен съд, е да възстанови добрите отношения в дружеството, включително между акционерите. От отдела за предприятия може да бъде поискано да разследва компанията и да поиска незабавна мярка, например (временно) спиране на решенията. Разследването и резултатът от него се записват в протокол. Ако се установи, че е имало лошо управление, отделът за предприятия ще има широкообхватни правомощия, така че в този случай можете дори да поискате прекратяване на дружеството.

Искате ли да знаете най -добрия начин за разрешаване на спор между акционерите във вашата компания? Моля, свържете се с корпоративните адвокати на Law & More. Нашите адвокати с удоволствие ще ви предоставят съвети и, ако е необходимо, също така ще насочат вашата компания през процес на посредничество.

Предприемач ли сте или частно лице, изправено пред правен проблем и бихте ли искали да го разрешите? Тогава е разумно да потърсите адвокат. В крайна сметка, независимо дали сте предприемач или физическо лице, всеки правен проблем може да има голямо финансово, материално или нематериално въздействие върху вашия бизнес или живота ви. В Law & More, разбираме, че всеки правен проблем е твърде много. Следователно, за разлика от повечето адвокатски кантори, Law & More ви предлага нещо допълнително. Като има предвид, че повечето адвокатски кантори имат познания само за ограничена част от нашето право и редовно извършват работа, Law & More Ви предлага, в допълнение към обширни и специфични правни познания, бързо обслужване и личен подход. Например нашите адвокати са експерти в областта на семейното право, трудовото право, корпоративното право, правото на интелектуална собственост, правото на недвижими имоти и спазването. А що се отнася до бизнеса, Law & More действа за предприемачи в различни отрасли на промишлеността, транспорта, селското стопанство, здравеопазването и търговията на дребно.

Искате ли да знаете какво Law & More като адвокатска кантора в Eindhoven може да направи за вас? След това се свържете Law & More, нашите адвокати ще се радват да ви помогнат. Можете да си уговорите среща

• по телефона: T: +31403690680 or T: +31203697121
• чрез имейл: info@lawandmore.nl
• чрез страницата на Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven и Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Настройки за поверителност
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване, докато използваме нашия уебсайт. Ако използвате нашите услуги чрез браузър, можете да ограничите, блокирате или премахнете бисквитките чрез настройките на вашия уеб браузър. Също така използваме съдържание и скриптове от трети страни, които могат да използват технологии за проследяване. Можете избирателно да дадете съгласието си по-долу, за да разрешите вграждане на такива трети страни. За пълна информация относно бисквитките, които използваме, данните, които събираме и как ги обработваме, моля, проверете нашите Политика за Поверителност
Law & More B.V.