ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПЕНСИОНЕН АДВОКАТ?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Добра и бърза комуникация

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

/
Пенсионно право
/

Пенсионно право

Пенсионното право в Нидерландия се превърна в свое правно пространство. Той включва всички пенсионни закони и разпоредби, които осигуряват заместващ доход на служителите след пенсиониране. Примерите включват много специфично законодателство като Закона за пенсиите, Закона за задължителното участие в индустриален пенсионен фонд от 2000 г. или Закона за изравняване на пенсионните права в случай на развод. Това законодателство се отнася, наред с другото, до условията, които трябва да бъдат изпълнени, за да се получи пенсия, правилата относно управлението и изплащането на пенсионните права от доставчиците на пенсии и мерките за предотвратяване на нарушения на пенсиите.

Бързо меню

Въпреки факта, че пенсионното право е собствена правна област, то също има много връзки с другите области на правото. Ето защо в контекста на пенсионното право, в допълнение към конкретното законодателство и разпоредби, се прилагат и общото законодателство и разпоредби в областта на трудовото право. Например пенсията е важно условие за работа на много служители, което е заложено и обсъдено в трудовия договор. Това състояние отчасти определя дохода в напреднала възраст. В допълнение към трудовото право могат да се разгледат и следните области на правото:

 • Закон за отговорността;
 • Договорно право;
 • Данъчен закон;
 • Застрахователно право;
 • Изравняване на пенсионните права в случай на развод.

Услугите на Law & More

Всяка компания е уникална. Следователно ще получите правен съвет, който е пряко свързан с вашата компания.

Ако се стигне до това, ние също можем да заведем дело вместо вас. Свържете се с нас за условията.

Ние сядаме с вас, за да изработим стратегия.

Всеки предприемач трябва да се справи с дружественото право. Подгответе се добре за това.

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

Пенсионното осигуряване съгласно стълбовата система

Разпоредбата за пенсиониране, която осигурява заместващ доход за служителите след пенсиониране, се нарича още пенсия. В Холандия системата за пенсионно осигуряване или пенсионната система има три стълба:

Основна пенсия. Основната пенсия също се нарича OW-осигуряване. Всеки в Холандия има право на такава разпоредба. Към това обаче има редица условия. Първото условие за получаване на AOW-разпоредбата е, че трябва да е достигната определена възраст, а именно 67 години. Другото условие е човек винаги да е работил или живял в Холандия. За всяка година, в която човек пребивава в Холандия от 15-та до 67-годишна възраст, се начисляват 2% от максималната AOW-провизия. В този случай не се изисква трудова история.

Пенсионни права. Този стълб се отнася до правата, които едно лице е придобило през трудовия си живот, и се прилага като допълнителна пенсия към основната пенсия. По-конкретно, тази добавка се отнася до отложената заплата, която се изплаща съвместно от работодателя и служителя под формата на премия. Следователно допълнителната пенсия винаги се изгражда в отношенията между служител и работодател, така че в този случай се изисква трудова история. В Холандия обаче няма общо правно задължение за работодателя да натрупа (допълнителна) пенсия за своите служители. Това означава, че в това отношение между служителя и работодателя трябва да се сключат споразумения. Law & More разбира се ще се радвам да ви помогна с това.

Доброволна пенсия. Този стълб се отнася по-специално до всички провизии за доходи, които хората са си направили преди своята старост. Примерите включват анюитети, животозастраховане и доходи от собствен капитал. Основно самонаетите и предприемачите трябва да разчитат на този стълб за своята пенсия.

Какво казват клиентите за нас

Много приятелско обслужване и перфектно ръководство!

Г-н Мийвис ми помогна в дело по трудово право. Той направи това, заедно със своя асистент Яра, с голям професионализъм и почтеност. Освен качествата си на професионален адвокат, той оставаше винаги равен, човек с душа, което вдъхваше топло и безопасно усещане. Влязох в кабинета му с ръце в косата си, г-н Мийвис веднага ми даде усещането, че мога да си пусна косата и той ще поеме от този момент нататък, думите му се превърнаха в дела и обещанията му бяха спазени. Най-много ми харесва директния контакт, независимо от деня/часа, той беше там, когато имах нужда от него! Топпер! Благодаря Том!

Нора

Eindhoven

10

отличен

Айлин е един от най-добрите бракоразводни адвокати, който винаги е на разположение и дава подробни отговори. Въпреки че трябваше да управляваме нашия процес от различни държави, не срещнахме никакви трудности. Тя управлява нашия процес много бързо и гладко.

Езги Балик

Harlem

10

Браво Айлин

Много професионален и винаги ефективен в комуникациите. Много добре!

лястовица

Лелистад

10

Адекватен подход

Том Мийвис беше замесен в случая през цялото време и на всеки въпрос от моя страна беше отговорен бързо и ясно от него. Със сигурност ще препоръчам фирмата (и в частност Том Мийвис) на приятели, семейство и бизнес партньори.

Миеке

Хугелун

10

Отличен резултат и приятно сътрудничество

Представих моя случай на LAW and More и беше помогнато бързо, любезно и преди всичко ефективно. Много съм доволен от резултата.

Сабине

Eindhoven

10

Много добра обработка на моя случай

Бих искал да благодаря много на Айлин за нейните усилия. Много сме доволни от резултата. Клиентът винаги е централен с нея и ни помогнаха много добре. Знаеща и много добра комуникация. Наистина препоръчвам този офис!

Шахин кара

Veldhoven

10

Законно доволен от предоставените услуги

Ситуацията ми беше разрешена по начин, при който мога само да кажа, че резултатът е такъв, какъвто исках да бъде. Помогнаха ми за мое удовлетворение и начина, по който Айлин действаше, може да бъде описан като точен, прозрачен и решителен.

Arsalan

Миерло

10

Всичко добре подредено

От самото начало имахме добър клик с адвокатката, тя ни помогна да вървим по правилния път и премахна възможните несигурности. Тя беше ясна и човек, който преживяхме като много приятен. Тя даде ясна информацията и чрез нея знаехме точно какво да правим и какво да очакваме. Много приятно изживяване с Law and more, но особено с адвоката, с който имахме контакт.

Vera

Хелмонд

10

Много знаещи и приятелски настроени хора

Много страхотно и професионално (правно) обслужване. Communicatie en samenwerking ging erg goed en snel. Ik ben geholpen door dhr. Том Мийвис и mw. Айлин Селамет. Накратко, имах добър опит с този офис.

Mehmet

Eindhoven

10

Страхотен

Много дружелюбни хора и много добро обслужване ... не мога да кажа иначе, че е супер помогна. Ако се случи, определено ще се върна.

Jacky

Бри

10

Нашите бракоразводни адвокати са готови да ви помогнат:

Офис Law & More

Договор за прехвърляне

След първата среща веднага ще получите от нас по имейл споразумение за възлагане. Това споразумение гласи например, че ние ще ви съветваме и съдействаме по време на развода ви. Също така ще Ви изпратим общите условия, които се отнасят за нашите услуги. Можете да подпишете цифрово споразумението за възлагане.

След

Получавайки подписаното споразумение за преотстъпване, нашите опитни адвокати за развод незабавно ще започнат работа по вашия случай. В Law & More, ще бъдете информирани за всички стъпки, които вашият адвокат за развод предприема за вас. Естествено, всички стъпки първо ще бъдат съгласувани с вас.

На практика първата стъпка често е да изпратите писмо до партньора си с известието за развод. Ако той или тя вече има адвокат за развод, писмото е адресирано до неговия или нейния адвокат.

В това писмо посочваме, че искате да се разведете с партньора си и че той или тя се препоръчва да си намери адвокат, ако той или тя вече не е направил това. Ако вашият партньор вече има адвокат и ние адресираме писмото до неговия или нейния адвокат, ние обикновено ще изпратим писмо, в което ще посочим вашите желания по отношение например на децата, дома, съдържанието и т.н.

След това адвокатът на вашия партньор може да отговори на това писмо и да изрази желанията на вашия партньор. В някои случаи е предвидена четиристранна среща, по време на която се опитваме да постигнем споразумение заедно.

Ако е невъзможно да постигнете споразумение с вашия партньор, ние също можем да подадем молбата за развод директно до съда. По този начин се стартира процедурата.

Задължително участие в Закон за индустриалния пенсионен фонд от 2000 г.

Въпреки факта, че работодателите в Холандия не са задължени да организират (допълнителна) пенсия за своите служители, при определени обстоятелства те все още могат да бъдат задължени да организират пенсия. Такъв е случаят, например, ако участието в пенсионна схема е задължително за работодателя чрез общоиндустриален пенсионен фонд. Това задължение възниква, ако така нареченото задължително изискване се прилага за конкретен сектор: описание, одобрено от министъра на сектора, за който се прилага задължителното участие в общоиндустриален пенсионен фонд. Законът за задължителното участие в индустриален пенсионен фонд от 2000 г. регламентира възможността за задължителна пенсионна схема за всички служители в даден отрасъл или сектор.

Ако участието в общоиндустриален пенсионен фонд е задължително, работодателите, работещи в съответния сектор, трябва да се регистрират в този пенсионен фонд в целия бранш. Впоследствие фондът изисква информацията за служителите да бъде предоставена и работодателите получават сметка за пенсионната премия, която трябва да платят. Ако работодателите не са свързани с такъв общоотраслов пенсионен фонд, въпреки че има задължение за това, те ще бъдат в неблагоприятно положение. В края на краищата в този случай има шанс пенсията в целия бранш да продължи да изисква пълното плащане на премията за всички години със задна дата. В Law & More разбираме, че това има драстични последици за работодателите. Защото Law & Moreспециалистите са готови да ви помогнат да избегнете такъв недостатък.

Пенсионно правоЗакон за пенсиите

Сърцевината на пенсионното право е Законът за пенсиите. Законът за пенсиите включва правила, които:

 • Забранете промяната на пенсионните права
 • Предоставяне на права по отношение на прехвърляне на стойност в случай на наследяване на работодателя;
 • Предписване на участие на служителите във връзка с политиката на пенсионния доставчик;
 • Изискване на минимален опит по отношение на експертизата на членовете на борда на доставчиците на пенсии;
 • Регулиране на начина, по който да се финансират пенсионните фондове;
 • Определете минималните задължения за информация на пенсионера.

Един от другите важни разпоредби в Закона за пенсиите се отнася до условията, на които, ако бъде сключен, трябва да отговаря пенсионно споразумение между работодателя и служителя. В този контекст член 23 от Закона за пенсиите предвижда, че пенсионното споразумение трябва да бъде поставено в признат пенсионен фонд или признат пенсионен застраховател. Ако работодателят не направи това или поне не адекватно, той рискува да носи отговорност на работодателя, което може да бъде инициирано от служителя чрез общите правила на договорното право. В допълнение, спазването на законодателството и разпоредбите в контекста на пенсионното право, както вече беше споменато, се наблюдава от DNB и AFM, така че нарушенията се санкционират и с други мерки.

At Law & More разбираме, че когато става въпрос за пенсионно право, не само различни сложни закони и разпоредби, но и различни интереси и сложни правоотношения. Защото Law & More използва личен подход. Нашите експертни специалисти в областта на пенсионното право се потапят във вашия случай и могат заедно с вас да оценят вашето положение и възможностите. Въз основа на този анализ, Law & More може да ви посъветва за правилните следващи стъпки. Освен това, нашите специалисти са щастливи да ви предоставят съвети и помощ по време на евентуална правна процедура. Имате ли въпроси относно нашите услуги или пенсионно право? След това се свържете Law & More.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Настройки за поверителност
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване, докато използваме нашия уебсайт. Ако използвате нашите услуги чрез браузър, можете да ограничите, блокирате или премахнете бисквитките чрез настройките на вашия уеб браузър. Също така използваме съдържание и скриптове от трети страни, които могат да използват технологии за проследяване. Можете избирателно да дадете съгласието си по-долу, за да разрешите вграждане на такива трети страни. За пълна информация относно бисквитките, които използваме, данните, които събираме и как ги обработваме, моля, проверете нашите Политика за Поверителност
Law & More B.V.