ВЪПРОСИ ЗА ПРАВНАТА СИ ПОЗИЦИЯ?
СЕГА СКАЙНЕ СЛУЧАЙ!

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Добра и бърза комуникация

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Сканиране на случая

Вие сте частно лице? Имате ли нужда от правен съвет и бихте ли искали да получите ясен поглед върху вашата правна позиция? Тогава сте на правилното място. Law & More предлага възможност за правна консултация чрез сканиране на случая. Това е разследване на предисторията по въпроса, който ни е изпратен от вас. Изяснява се какво вече е договорено или какво още има, къде се крият интересни и кои решения са възможни. Всяко задание стои самостоятелно и му се дава подходящ подход. За вас е много полезно да прегледате правното си положение от експерт.

Как работи?

Изпращате заявка за сканиране на случай, като използвате онлайн формуляр за кандидатстване. След като получим заявката, ще се свържем с вас по телефона. След взаимно съгласие и подписване на договора за възлагане, ще започнем със сканирането на случая. Въз основа на съответните факти и правни източници правната ситуация и рисковете ще бъдат правилно анализирани. След анализа формулираме писмен съвет, в който нашите съображения предоставят представа за това как е формиран съветът. Това обсъжда възможностите и оценява степента на успех. Резултатът от сканирането на случая води до доклад от 2 до 4 страници. Този съвет е написан на разбираем език, практически работещ и директно приложим. Въз основа на сканирането на случая можете да определите кои действия искате да предприемете и какви рискове искате да премахнете или ограничите максимално.

Law & More не е длъжен да предостави искане за сканиране на случай. В някои ситуации можем да откажем да извършим сканиране на случаи, например ако то не попада в обхвата на нашите услуги.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

План стъпка по стъпка: сканирането ви в рамките на една седмица

Law and More

Признаване на приемане

След инвентара ще се свържем с вас по телефона. Започваме работа по сканирането чрез споразумение. Law & More не е задължен да удовлетворява всяко искане за сканиране на случай.

Law and More

Анализирам

Ситуацията ще бъде очертана въз основа на съответните факти и правни източници и ще получите консултативен доклад.

Law and More

Консултативен доклад

Вашата правна позиция е разработена с ясни аргументи чрез консултативен доклад. Този съвет е практичен и незабавно приложим.

Law and More

Последващи действия

Въз основа на сканирането можете да определите какви действия искате да предприемете. Можем също да ви напътстваме в процеса на проследяване.

„Контактът с Law & More беше изключително позитивен и много професионален от самото начало ”

Цена

Case Scan има фиксирана тарифа, ясно предложение и потвърждение на поръчката. Знаете точно цената на дейностите, които Law & More изпълнява за вас. Таксата за Case Scan е 750 евро на час без 21% ДДС.

Моля обърнете внимание! Law & More не е член на Съвета за правна помощ, това означава, че нямате възможност да получавате субсидирана правна помощ.

За по-сложно или широко сканиране се прилага допълнителна такса. Разбира се, тарифата ще бъде предварително договорена с вас.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Следваща стъпка

Радваме се да ви помогнем в прилагането на съветите и да ви помогнем да предприемете необходимите действия. Разбира се, не сте длъжни да предприемете допълнителна стъпка в резултат на сканирането на случая. Възможните последващи дейности, произтичащи от сканирането на случаи, ако желаете, ще бъдат определени в последователно задание.

Накрая

Моля, обърнете внимание, че сканирането на случая е само с индикативни цели, от него не могат да се искат права. Общите ни условия се отнасят за нашите услуги.

Ако сте предприемач и имате правен проблем, ще се радваме да ви помогнем в друга форма на обслужване. Имате ли някакви въпроси? Моля, свържете се с адвокатите на Law & More.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More