БАННЕР ЗАЯВЕТЕ ЗА ВИСОКО УЧАСТЕН МИГРАНТ?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Добра и бърза комуникация

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Висококвалифициран мигрант - имиграционен адвокат

Схемата за мигранти на знания в рамките на политиката на нидерландските извънземни дава възможност на компаниите да привличат мигранти на знания сравнително бързо и лесно. Висококвалифицираните служители от страни извън Европейския съюз могат да работят в Холандия, например на ръководна длъжност или като специалист при благоприятни условия на схемата. Въпреки това и мигрантът на знанието, и работодателят трябва да отговарят на редица условия.

Бързо меню

Висококвалифицирани условия за мигранти

Вие сте мигрант на знания и искате ли да допринесете за холандската икономика на знанието? Ако е така, първо ще ви трябва разрешение за пребиваване. Преди да бъде издадено разрешение за пребиваване, трябва да сключите трудов договор с работодател или изследователски институт в Холандия, който е определен от IND за признат спонсор и е включен в публичния регистър на признатите спонсори. Трябва също да спечелите достатъчен доход и трябва да сте уговорили заплата в съответствие с пазара с вашия работодател.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

АДВОКАТ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Нашите адвокати по имиграцията са готови за вас

Law and More

Кандидатстване за разрешение за пребиваване

Искате ли да живеете в Холандия?
Ние можем да ви помогнем.

Семеен бизнес

Събиране на семейството

Не сте ли със семейството си или семейството ви не е с вас? Открийте какво можем да направим за вас.

Изображение на работника

Labout миграция

Искате ли да работите и живеете в Холандия? Ние можем да организираме целия процес на кандидатстване.

Искате ли чуждестранен служител да работи легално в Холандия? Влезте в контакт.

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

Освен това към вас се прилагат редица (допълнителни) условия като висококвалифициран мигрант. Какви условия точно зависи от вашата лична ситуация. при Law & More, адвокатите по имиграцията имат бърз и личен подход. Те ще се радват да ви помогнат с вашата кандидатура. Преди да продължите с приложението, нашите специалисти ще ви предоставят цялата необходима информация, така че да не бъдете изправени пред изненади.

Не само вие, но и компанията, в която ще работите, трябва да отговаря на определени условия. Вие сте компания, която иска да наеме висококвалифициран мигрант? В този случай първо трябва да бъдете разпознати от IND като спонсор. Надеждността и приемствеността на вашата компания са важни. Вашата компания призната ли е за спонсор? В този случай вашата компания трябва да спазва следните задължения: задължението за администрация, задължението за предоставяне на информация и задължението за грижа. Вашата компания не го прави? Ако това е така, това може да доведе до оттегляне на признаването като спонсор.

Какво казват клиентите за нас

Нашите имиграционни адвокати са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Поискайте мигрант на знания

Разрешение за пребиваване ли ви е издадено? Ако е така, срокът на валидност на разрешението ви за пребиваване ще бъде равен на периода на трудовия ви договор с максимум 5 години. Разрешението може да бъде удължено за неопределено време.

По време на срока на валидност на разрешението ви за пребиваване можете да промените работодателя като висококвалифициран мигрант и да се присъедините към друга компания, призната от IND за спонсор. Както старият, така и новият работодател трябва да докладват промяната на работата си в IND в рамките на четири седмици.

Ставате ли безработни като висококвалифициран мигрант? В такъв случай имате право на период на търсене от три месеца от деня след прекратяването на вашата работа. Ако не сте в състояние да се присъедините към друг работодател (спонсор) като висококвалифициран мигрант в рамките на периода на търсене, IND ще отмени разрешението ви.

Европейска синя карта

Висококвалифициран мигрант

От юни 2011 г. висококвалифициран мигрант ще може да кандидатства за Синята карта на ЕС (Blue Blue Card) на ЕС в допълнение към изискваното разрешение за пребиваване. Синята карта на ЕС е комбинирано разрешение за пребиваване и работа за висококвалифицирани мигранти, които нямат гражданство на една от държавите-членки на Европейския съюз.

Европейската синя карта предлага на висококвалифицирания мигрант редица предимства. На първо място, работодателят на висококвалифицирания мигрант не трябва да бъде признат от IND като спонсор. В допълнение, като висококвалифициран мигрант, който притежава и европейска синя карта, можете да работите в друга държава-членка, след като сте работили в Нидерландия 18 месеца, при условие че отговаряте на условията в тази държава-членка.

За да имате право на Европейската синя карта, трябва да отговаряте на по-строги условия, отколкото за разрешение за пребиваване като висококвалифициран мигрант. Например, трябва да имате трудов договор за 12 или повече месеца, да сте завършили поне 3-годишна бакалавърска програма във висшето образование (hbo) и да получите поне прага на заплата на Синята карта на месец.

Екипът ни от адвокати по имиграционно право ще ви ръководи и ще подаде заявление за вас в IND. Бихте ли искали това или имате други въпроси и искате ли съвет? Моля свържете се Law & More, Ще се радваме да ви помогнем.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More