НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ЕГРАНИЧЕН АДВОКАТ?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Експат услуги

Докато живеете и работите в Холандия, вие като емигрант можете да попаднете на няколко правни проблеми. В крайна сметка, холандското законодателство е сложно и обхваща различни юрисдикции, които често сключват договори или се пресичат. Например за експат, могат да възникнат различни правни въпроси в областта на:

Договорно право, Кога наемодателят може например да прекрати договора ви за наем или да прекратите договора за покупка като купувач? Кои (допълнителни) условия са свързани с договора ви за експат и какво означават?

Закон за заетостта, Ами ако трябва да се справите с болест? Като експедит имате ли право на обезщетение или обезщетение за безработица? Прилага ли се холандската закрила при уволнение във вашия случай, когато сте изправени пред уволнение?

Закон за отговорността, Кой носи отговорност, ако е нарушено определено споразумение? Кого можете да носите отговорност, когато възникне злополука (свързана с работата)? А вие носите ли лична отговорност, ако друг човек претърпи щети в резултат на вашите действия?

Закон за имиграцията, Имате ли нужда от разрешение за пребиваване, за да живеете или работите в Холандия? И ако е така, на какви условия трябва да отговаряте? И какви последствия има безработицата за разрешението ви за пребиваване или не?

Образ на Том Мевис

Том Мевис

УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam

Корпоративен юрист

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

С какъвто и да е юридически въпрос или юрисдикция, с която се занимавате, важно е да сте наясно с правната си позиция. В крайна сметка не искате да бъдете изправени пред изненади (след това). Law & More разполага със специализиран екип от многоезични адвокати, които са експерти по договорно право, право на отговорност, трудово и имиграционно право и могат да ви информират за вашето правно положение. Освен това те могат да ви помогнат при съставяне и проверка на договори или кандидатстване за разрешение за пребиваване. Търсите друга юрисдикция? След това прегледайте нашата експертна страница, в която са изброени всички наши юрисдикции.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати Expat са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Вие се занимавате със спор в Холандия? Също така тогава Law & More има ли за теб Когато страните са в конфликтна ситуация, ходенето в съда е често срещан и често бърз ход. Съдебните производства обаче не винаги предлагат най-доброто решение и конфликтите между страните могат да бъдат разрешени по-добре и по-ефективно по друг начин, например чрез медиация. Нашите адвокати ви помагат от ранните етапи до крайния етап на спора. По този начин те предварително правят информирана оценка на рисковете и възможностите. И в двата случая, Law & MoreСлед това адвокатите основават работата си на добре обмислена стратегия, която е определена заедно с вас.

Имате ли правен проблем в Холандия и искате ли да го разрешите? Моля свържете се Law & More, Когато повечето адвокати предлагат само юридически знания и критичен поглед, Law & Moreадвокатите предлагат нещо допълнително. В допълнение към нашите познания по холандско (процесуално) право, ние имаме богат международен опит. Нашият офис е не само международен по отношение на обхвата и естеството на своите услуги, но и по отношение на обхвата на напреднали местни и международни клиенти. Ето защо ние в Law & More разбирайте предизвикателствата, пред които са изправени емигрантите, и са в състояние да ви помогнат възможно най-добре чрез практичен и личен подход.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More