БЛАГОДАРЯ ЗА КОНТАКТИ LAW & MORE
КАТО ВЪЗМОЖНО ЩЕ ВИ ИЗПРАЩАМ ОТГОВОР

Адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam

Корпоративен юрист

Корпоративен юрист

Когато решите Law & More Вие избирате адвокатска кантора, ориентирана към резултатите

Law & More е динамична мултидисциплинарна холандска адвокатска кантора и данъчни консултации, специализирана в холандското корпоративно, търговско и данъчно право и е базирана в Eindhoven намлява Amsterdam.

Със своя корпоративен и данъчен опит, Law & More комбинира ноу-хау на голяма корпоративна и данъчна консултантска фирма с вниманието към детайлите и персонализираното обслужване, което бихте очаквали от бутикова фирма. Ние сме наистина международни по отношение на обхвата и естеството на нашите услуги и работим за редица сложни холандски и международни клиенти, от корпорации и институции до физически лица.

Law & More разполага с специализиран екип от многоезични адвокати и данъчни съветници с задълбочени познания в областта на холандското договорно право, холандското корпоративно право, нидерландското данъчно право, холандското трудово право и международното право на собственост. Фирмата също е специализирана в данъчно ефективното структуриране на активи и дейности, холандското законодателство в областта на енергетиката, холандското финансово право и сделки с недвижими имоти.

Какво казват клиентите за нас

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, columns:1,filter:none,rating:on,quote-content:short,charlimitextra:(…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- линк:on']

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More