ИМАТЕ НУЖДА ОТ НАКАЗАТЕЛЕН АДВОКАТ?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Наказателно право

Наказателното право означава, че наказателният съд ще прецени дали някой е извършил престъпление и трябва да бъде наложено наказание. Заподозрян може да бъде осъден само за престъпление. Това може да бъде престъпление, леко престъпление, като шофиране на червен светофар или углавно престъпление. Престъпленията са по-сериозни престъпления като нападение или измама.

Има много ситуации, в които наказателното право играе роля. Следователно е възможно да влезете в контакт с него случайно или случайно. Например, може да не го осъзнаете след приятно парти, но да се качите зад волана само с едно питие твърде много и да бъдете спрени след проверка за алкохол. В такъв случай можете да очаквате глоба или дори призовка на изтривалката си. Друга често срещана ситуация е, че чантите на пътниците поради незнание или невнимание съдържат забранени стоки, взети от ваканция или стоки или пари, които са неправилно декларирани. Независимо от причината, последствията от тези деяния могат да бъдат тежки, а наказателните глоби могат да достигнат до 8,200 евро. Law & More има различни експертизи:

  • Жертва
  • Клевета и клевета
  • Наказателно право по пътищата
  • Измами със стоки и самоличност
  • Интернет измама
  • Корпоративно наказателно право
  • Канабис/дрога

Айлин Селамет

Айлин Селамет

АДВОКАТ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Експертизата на адвокатите по наказателно право на Law & More

Закон за движението по пътищата

Закон за движението по пътищата

Обвинявате ли се, че шофирате под въздействието на алкохол или наркотици? Потърсете нашата правна помощ.

Измама

Измама

Обвинени ли сте в измама?
Можем да ви посъветваме.

корпоративно-наказателно-право-имидж

Корпоративно наказателно право

Рискувате ли корпоративно наказателноправни въпроси?
Ние можем да ви помогнем.

Измама

Измама

Измамени ли сте?
Започнете съдебно производство.

„Ефективната работа я направи достъпна за моята малка компания. Силно ще препоръчам Law & More до всяка компания в Холандия“

Как протича едно общо наказателно дело?

Всеки случай е уникален. Ако искате повече информация или имате въпроси относно собствения си случай, винаги можете да се свържете Law & More по телефон или имейл. За да ви дадем представа за наказателното право, ние обясняваме по-долу как протича едно общо наказателно дело.

Стъпка 1 – свържете се с нас

Ако бъдете арестуван от полицията, ще бъдете отведен в полицейското управление. Полицията може да ви задържи до 6 часа за разпит в полицейското управление, без да се брои времето между 00:00 и 09:00 часа. Разумно е да използвате адвокат, тъй като полицията ще ви задава въпроси, за да събере доказателства срещу вас. Можете да назначите адвокат безплатно, но можете да изберете и специалист адвокат като адвокатите от Law & More.

Стъпка 2 – предварителното разследване

Още в момента на разпита започва предварителното разследване. В тази фаза ще трябва да се справите с полицията и прокуратурата (ОМ), които ще разследват дали сте извършили престъплението като заподозрян. Ако по време на или след разпита се окаже, че 6-те часа не са били достатъчни за установяване на фактите, прокурорът – помощник-прокурорът – може да реши да ви задържи за по-дълъг период от време за по-нататъшно разследване. Не можете повече да бъдете задържани за дребни престъпления, за които няма временно задържане.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати по наказателни дела са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Стъпка 3 – призоваването

Ако прокурорът смята, че вашето дело трябва да отиде в съда, ще получите призовка от прокуратурата. В призовката е посочено за кое престъпление ще бъдете съден и къде и кога съдията ще гледа делото. Освен това в призовката е посочено кой тип съдия ще се произнесе по делото. Това може да бъде кантоналният съдия за престъпления (малки нарушения), полицейският съдия (за престъпление, наказуемо с присъда лишаване от свобода за не повече от една година), съставът на множество съдии (по-тежките престъпления се разглеждат от трима съдии) или икономически съдия (за икономически престъпления). Можете да възразите срещу призовката, ако смятате, че сте призовани неправомерно. Можете да направите това в рамките на 8 дни след като ви е била връчена призовката (официално сте получили призовката). Важно е да използвате адвокат за това.

Стъпка 4 – сесията

По всяко наказателно дело се провежда изслушване. Ако е голямо дело, първото заседание е проформа. Случаят няма да бъде разглеждан по същество, но това, което прокурорът или вашият адвокат все още иска да разследва, ще бъде разгледано. В по-малки случаи често има само едно изслушване. Не сте задължени да идвате на изслушването, но винаги имате право да го направите. Ако не дойдете на заседанието, можете да упълномощите своя адвокат да ви защитава. Ако изобщо не се отзовавате на призовката и не упълномощавате адвоката си да ви защитава, тогава става дума за отсъствие. Тогава изслушването и делото ще се водят без ваше присъствие. Съдията обаче може да ви задължи да присъствате на изслушването.

Стъпка 5 – присъдата

Кога съдията се произнесе зависи от вида на делото и кой тип съдия гледа вашето дело. Кантоналният и полицейският съдия често произнасят присъдата устно веднага. За по-големи престъпления често има повече съдии и ще получите решението – присъдата – в рамките на 2 седмици след процеса.

Стъпка 6 – Обжалване

Ако не сте съгласни с решението на съдията, можете да обжалвате пред апелативния съд.

Заподозрян в криминално престъпление?
Ето как можете да съдите човек за клевета или клевета

strafrecht-образ

Наказателният процес започва с подаване на сигнал за престъпление в полицията. Ако полицията и прокуратурата ви подозират, че сте извършили престъпление, вие сте заподозрян. Възможно е обаче да твърдите, че не сте извършили престъплението, че описаната по-горе ситуация е била съвсем различна. Какво можете да направите тогава?

На първо място, важно е да запомните, че заподозреният е невинен, докато не бъде доказано виновен. Вие сте виновен за престъпление само ако наказателният съд ви обяви за това в присъдата или прокурорът в наказателното постановление. Можете да обжалвате това с касация. Това, че сте заподозрян, не означава, че сте и извършител. Освен това можете да обвините лицето, което ви обвинява в извършване на престъпление, например ако сте обвинени в изнасилване на предполагаемата жертва, в клевета. Това означава, че някой ви обвинява в неверен факт и накърнява репутацията ви или че сте умишлено оклеветен. Това е престъпление. Консултирайте се Law & More за повече информация относно съденето за клевета и клевета. Ще се радваме да ви помогнем.

Защо да изберете наказателните адвокати на Law & More?

Наказателните адвокати на Law & More Ви предлага правни съвети по време на целия наказателен процес. Знаем, че наказателното производство е стресиращо и следователно придаваме допълнителна стойност на адекватната и незабавна наличност. Добрите наказателни адвокати са скъпи, ето защо Law & More счита за важно да се поддържа добро съотношение цена/качество. Ние се справяме с вашия случай с грижа и почтеност. Ако желаете да се свържете с нас, моля, изпратете имейл на info@lawandmore.nl или се обадете на +31 40 369 06 80.

Често задавани въпроси

Наказателният адвокат е адвокат, специализиран в наказателни дела. Имате нужда от наказателен адвокат, ако сте заподозрени в извършване на престъпление. Криминално престъпление е нарушение на закона или престъпление, което може да доведе до санкция като глоба, общественополезен труд или лишаване от свобода.
Адвокат по наказателни дела Ви помага в наказателния процес. Ако сте заподозрени в извършване на престъпление, обикновено тежко престъпление или престъпление, правителството – прокуратурата – ще започне наказателно разследване. Ако прокурорът реши да ви преследва, ще трябва да се явите в съда. Нашите наказателни адвокати ще Ви съдействат по време на целия наказателен процес. Те защитават вашите интереси по време на полицейското разследване и защитават интересите ви в съда.
Преди да бъдете разпитан от полицията за първи път, ще ви бъде дадена възможност да се свържете с адвокат. След това ще ви бъде назначен безплатен адвокат. Можете също да изберете адвокат, който не се плаща от правителството, като адвокатите в Law & More. Ние отстояваме личен подход и се справяме правилно с вашия случай. Разходите варират между 195 и 275 евро, без ДДС, на час, в зависимост от сложността на случая.

Консултацията с наказателен адвокат не е задължителна, но е разумна. Препоръчително е незабавно да се свържете с наказателен адвокат, ако сте влезли в контакт с полицията. Това е така, защото имате право на помощ от наказателен адвокат. Полицията ще ви задава въпроси, за да събере доказателства срещу вас. Затова трябва да знаете, че не сте длъжни да отговаряте на въпросите на полицията и че е разумно незабавно да се свържете с наказателен адвокат, който ви представлява.

Загубили ли сте например шофьорската си книжка и искате ли адвокат, специализиран по наказателно право по пътищата? Или сте били арестувани за притежание на оръжие, насилие, измама, нападение, пране на пари, фалшификация или присвояване, тогава можете да дойдете в Law & More. Можем да ви помогнем и в случаи на наркотици, като притежание на коноп, марихуана или кокаин.

Бяхте арестувани, когато полицията ви отвежда в полицейското управление за разпит. Не е задължително да включвате наказателен адвокат, ако сте били арестувани, но е разумно да го направите. Това е така, защото имате право на помощ от наказателен адвокат. Адвокатите в Law & More може да ви помогне по време на разпита и всяко последващо наказателно производство.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More