частни клиенти

Като частно лице можете да влезете в контакт със закона по различни начини. Law & More подпомага частните клиенти в различни области на правото. Имаме експертиза в областта на:

Независимо дали става въпрос за сложен развод, получаване на разрешение за пребиваване, трудови договори и уволнение или защита на личните ви данни, нашите специалисти са там за вас и търсят най-добрия начин да постигнете целта си.

На първо място, ние анализираме вашата ситуация и заедно с вас определяме тактиката и маршрута, който ще следваме. Обсъждаме таксите, които начисляваме, и правим ясни споразумения за това. Ние придаваме голяма полза на добрата и ясна комуникация с нашите клиенти и затова винаги реагираме бързо и участваме във вашия случай. Нашият подход е ориентиран към личен, директен и резултат. Кратките, ясни линии между адвокат и клиент са въпрос за нас.

Имате правен проблем и имате ли нужда от помощта на специалист? Не се колебайте да се свържете с нас. Радваме се и сме готови да ви дадем съвет, да ви помогнем в преговорите и, ако е необходимо, да ви представим в съдебно производство.

Какво казват клиентите за нас

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, columns:1,filter:none,rating:on,quote-content:short,charlimitextra:(…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- линк:on']

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Law & More