НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ АДВОКАТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕТЕ?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Добра и бърза комуникация

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Издръжка на дете

Вие и бившият ви партньор имате ли деца заедно? Тогава издръжката на деца е важна част от финансовите споразумения, които трябва да се сключат по време на процеса на развод. Детската издръжка е сумата, която несемейният родител допринася за грижите и възпитанието на децата.

Бързо меню

Ниво на издръжка на децата

След консултация вие и бившият ви партньор можете да постигнете съгласие относно размера на издръжката на детето. Тези споразумения ще бъдат определени в родителски план. Ако не можете да постигнете споразумение заедно, един от нашите юристи ще се радва да ви съдейства. Можем да помогнем в процеса на преговори, да определим размера на алиментите за деца за вас и да съставим родителски план. Ние се справяме с определянето на издръжката за деца, като правим изчисление за издръжка.

Съдията ще разгледа не само финансовото състояние на получателя на издръжката за деца, но и финансовото състояние на изплащащата издръжка на детето. Въз основа на двете ситуации съдът ще определи размера на издръжката на детето.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

АДВОКАТ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Имате нужда от адвокат за развод?

Издръжка на дете

Всеки бизнес е уникален. Ето защо ще получите правен съвет, който е пряко свързан с вашия бизнес.

Имаме личен подход и работим заедно с вас за подходящо решение.

Ние сядаме с вас, за да изработим стратегия.

Живейте отделно

Живейте отделно

Нашите корпоративни адвокати могат да оценяват споразуменията и да дават съвети по тях.

Пред развод ли сте?

Ако е така, несъмнено ще има много проблеми пред вас. От уреждане на съпружеска издръжка и издръжка на дете до нефинансови въпроси като създаване на план за попечителство, разводът може да има значително въздействие както емоционално, така и правно.

За да ви подготвим, събрахме информация относно проблемите, свързани с уреждането на развод, в нашата нова бяла книга. Изтеглете файла по-долу безплатно и получете информация, която да ви помогне да се ориентирате гладко в процеса на развод.

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

Изчисляване на издръжка за деца

Изчисляването на поддръжката е доста сложно изчисление, тъй като трябва да се вземат предвид много фактори. Law & More ще се радва да извърши изчислението за поддръжка за вас.

Определяне на нуждата
На първо място трябва да се определят нуждите на децата. Тя се основава на доходите, каквито са били точно преди развода. Ако има специални разходи, като международно училище или грижи за деца, разходите могат да бъдат съответно увеличени.

Определяне на финансов капацитет
След като се определят нуждите на децата, се прави изчисляване на носещата способност и за двете страни. Това изчисление определя дали лицето, отговорно за издръжката, има достатъчен финансов капацитет, за да може да изплаща издръжка. За да се определи финансовият капацитет на лицето, което трябва да плаща издръжка, първо трябва да се определи неговият чист доход. Пенсията на детето е основен доход, като се вземат предвид всички източници на доходи, като заплати, обезщетения и обвързания бюджет на детето.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати за издръжка на деца са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Отстъпка за грижи
Родителят, който трябва да плаща издръжка и който също има контакт с децата, също ще има разходи за грижите за децата. Това включва разходи за пазаруване, шофиране напред-назад. По принцип определен процент от разходите се включва в изчислението

Размерът на процента зависи от броя на посещаващите дни в седмицата. Родител, който има средно един ден седмично разходи за грижи за детето, получава например 15% отстъпка за грижи, а родител, който се грижи за детето три дни в седмицата, получава 35% отстъпка за грижи.

Сравнение на капацитета на носенето
Последната стъпка за изчисляване на височината на опората за дете е да се направи уравнение на носещия товар. В това уравнение разходите на децата се разделят между вас и бившия ви партньор пропорционално на техните средства за подкрепа. Капацитетът на лицето, което има право на издръжка, се сравнява с капацитета на лицето, което е задължено да плаща издръжка. След това всяка отстъпка за грижи ще се прилага и коригира, когато е необходимо. Обхватът на подкрепа е предназначен предимно за издръжка на деца. Ако след това все още има място, съдията може да определи и нетна издръжка на съдружника.

Искате ли да знаете как ще изглежда финансовото ви положение след развода ви? Моля свържете се Law & More и заедно можем да определим колко издръжка за деца трябва да плащате или получавате.

Промяна на издръжката на детето

Издръжка на дете

Ако не е възможно да промените издръжката на детето след консултация с бившия си партньор, можем да изпратим искане за промяна за вас в съда. Можем да направим това, ако има променени обстоятелства или ако според вас съдът определи издръжката в първоначалния ред въз основа на неточна или непълна информация.

Можете да мислите за следните ситуации, например:

  • уволнение или безработица
  • отстраняване на децата
  • нова или различна работа
  • да се оженят повторно, да съжителстват или да сключат регистрирано партньорство
  • промяна на подредбата на контактите

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More