Law & More е динамична мултидисциплинарна холандска адвокатска кантора и данъчна консултация, специализирана в холандското корпоративно, търговско и данъчно право и е базирана в Амстердам и Научния парк в Айндховен - холандската „Силиконова долина” в Холандия. Със своя холандски корпоративен и данъчен опит, Law & More комбинира ноу-хау на голяма корпоративна и данъчна консултантска фирма с вниманието към детайлите и персонализираното обслужване, което бихте очаквали от бутикова фирма. Ние сме наистина международни по отношение на обхвата и естеството на нашите услуги и работим за редица сложни холандски и международни клиенти, от корпорации и институции до физически лица.

Мултидисциплинарна холандска адвокатска кантора

Law & More е динамична мултидисциплинарна холандска адвокатска кантора и данъчна консултация, специализирана в холандското корпоративно, търговско и данъчно право и е базирана в Амстердам и Научния парк в Айндховен - холандската „Силиконова долина” в Холандия.

С холандския си корпоративен и данъчен опит, Law & More комбинира ноу-хау на голяма корпоративна и данъчна консултантска фирма с вниманието към детайлите и персонализираното обслужване, което бихте очаквали от бутикова фирма. Ние сме наистина международни по отношение на обхвата и естеството на нашите услуги и работим за редица сложни холандски и международни клиенти, от корпорации и институции до физически лица.

Law & More разполага с специализиран екип от многоезични адвокати и данъчни съветници с задълбочени познания в областта на холандското договорно право, холандското корпоративно право, нидерландското данъчно право, холандското трудово право и международното право на собственост. Фирмата също е специализирана в данъчно ефективното структуриране на активи и дейности, холандското законодателство в областта на енергетиката, холандското финансово право и сделки с недвижими имоти.

Независимо дали сте мултинационална корпорация, МСП, нововъзникващ бизнес или частно лице, ще установите, че нашият подход остава същият: пълна ангажираност да бъдете достъпни и да отговаряте на вашите нужди, по всяко време. Ние предлагаме повече от просто техническо правно съвършенство - ние предлагаме сложни, мултидисциплинарни решения с персонализирана услуга и подход.

Динамична мултидисциплинарна холандска правна кантора

Law & More също така предоставя юридически услуги за разрешаване на спорове и съдебни спорове на фирми и физически лица. Той провежда добре балансирани оценки на възможностите и рисковете преди всички законови процедури. Той подпомага клиентите от ранните етапи до крайната фаза на съдебното производство, като базира работата си на добре обмислена, напреднала стратегия. Фирмата също така действа като вътрешен адвокат за различни холандски и международни компании.

На всичкото отгоре фирмата има опит в провеждането на сложни процедури за договаряне и посредничество в Холандия. Не на последно място, ние предлагаме на нашите клиенти курсове за вътрешно фирмено обучение, пригодени да отговарят на нуждите на служителите им, по различни правни теми, които са от значение за въпросната компания.

Заповядайте да разгледате нашия уебсайт, където ще намерите допълнителна информация за Law & More, Ако искате да обсъдите конкретен правен въпрос или имате въпрос относно нашите услуги, моля не се колебайте да се свържете.

Нашата фирма е член на мрежата от адвокати LCS със седалище в Хага, Брюксел и Валенсия.

"Law & More се държи и държи другата страна под натиск ”

Нашата философия

Нашият мултидисциплинарен подход към нидерландските правни, адвокатски и данъчни консултантски услуги е юридически, търговски и практичен. Винаги първо проникваме в сърцевината на бизнеса и нуждите на нашите клиенти. Предвиждайки техните изисквания, нашите адвокати са в състояние да предоставят професионални услуги на най-високо ниво на качество.

Репутацията ни е изградена върху задълбочен ангажимент да се справим и да отговорим на индивидуалните изисквания на всеки наш клиент, независимо дали са мултинационални корпорации, холандски предприятия, разширяващи се иновативни предприятия или частни лица. Стараем се да помагаме на нашите клиенти по най-ефективния начин за постигане на техните цели, като вземаме предвид често сложната международна среда, в която работят и развиват своя бизнес.

Нашите клиенти са в центъра на всичко, което правим. Law & More следователно е изцяло ангажиран с върховите постижения като основа, върху която постоянно развиваме своята професионална достоверност и почтеност. От самото си създаване ние се ангажирахме да привлечем талантливи и всеотдайни адвокати и данъчни съветници, които дават най-добри резултати за нашите клиенти, чието удовлетворение е на преден план кой сме и какво правим.

Нашите клиенти

В исторически план Холандия винаги е била изключително привлекателна юрисдикция да структурира своите дейности в ЕС и в световен мащаб от, да инвестира, да се развива и да прави бизнес. Холандия непрекъснато привлича голям брой технологични и сложни мултинационални компании, както и „гражданите на света“.

Нашата Корпоративен клиент практиката се фокусира върху широк кръг от международно активни корпорации, като публични и частни компании, регистрирани както в Холандия, така и в трансгранични.

Най- Частни клиенти практика на Law & More се фокусира върху помощта на физически лица и международни семейства, които структурират своята дейност чрез нидерландската юрисдикция. Нашите международни клиенти идват от различни страни и произход. Те са успешни предприемачи, висококвалифицирани емигранти и други личности с интереси и активи в различни юрисдикции.

Нашите корпоративни и частни клиенти винаги получават еднакво високо качество на персонализирани, специализирани и поверителни правни услуги, специално проектирани да отговарят на техните специфични изисквания и нужди.

Нашите клиенти

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен и Амстердам?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.