Има много ситуации, в които наказателното право играе роля в нашия живот. Ето защо често го срещаме случайно. Например, можете да помислите за ситуацията, в която сте пили твърде много питие и сте решили да шофирате. Ако бъдете арестувани след проверка на алкохол, имате проблем. В такъв случай можете да бъдете глобени или дори да получите призовка.

В НЕОБХОДИМОСТ ОТ КРИМИНАЛЕН ПРАВО?
КОНТАКТ LAW & MORE

Контакти

Наказателен адвокат

Има много ситуации, в които наказателното право играе роля в нашия живот. Ето защо често го срещаме случайно. Например, можете да помислите за ситуацията, в която сте пили твърде много питие и сте решили да шофирате. Ако бъдете арестувани след проверка на алкохол, имате проблем. В такъв случай можете да бъдете глобени или дори да получите призовка. Друга често срещана ситуация е, че поради незнание или небрежност пътническите чанти съдържат забранени предмети, взети от почивка, стоки или средства, които са посочени неправилно. Независимо от причината, последствията от тези деяния могат да бъдат сериозни, а наказателните глоби могат да се увеличат до сумата от 8,200 XNUMX евро.

Бързо меню

Като предприемач или директор на фирма може да срещнете и наказателно право в резултат на вашата бизнес позиция. Това може да е така, след проверка от компетентните органи вашата компания е заподозряна в измама или необичайни сделки. Освен това участието в света на бизнеса може несъзнателно да доведе до икономическо нарушение или нарушение на законодателството в областта на околната среда, което може да се прилага за вашия бизнес. Подобни действия могат да имат сериозни последици за вашата компания и да доведат до много високи глоби. Попадате ли в подобна ситуация или имате нужда от повече информация? Моля, не се колебайте да се свържете с наказателните адвокати на Law & More.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

Адвокат

 Обадете се на + 31 40 369 06 83

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

„Ефективната работа
направи го достъпно за моето
малка компания. Силно ще
препоръчвам Law & More
до всяка компания в
Холандия."

Жертва на наказателния закон

Може също така да се сблъскате с наказателното право от гледна точка на „жертвата“. В наши дни правим повече покупки през интернет. Обикновено всичко върви добре и получавате това, което сте поръчали. За съжаление, понякога се обърква: платили сте много пари за определени неща като телефон или лаптоп, но продавачът никога не е доставял стоките и не възнамерява да го направи. В края на краищата, ако искате да информирате къде са вашите вещи, продавача няма никъде. В този случай може да станете жертва на криминални измами.

При обстоятелства, при които случайно се сблъсквате с наказателно право, препоръчително е да се свържете с експерт адвокат в Law & More, Всяко събитие в контекста на наказателното право може да бъде драстично и действията в наказателното производство могат да следват едно след друго бързо. при Law & More ние разбираме, че наказателноправните деяния могат да имат голямо влияние върху живота ви и затова се фокусираме върху решаването на проблема на клиента бързо и ефективно. Наказателните адвокати в Law & More ще се радваме да ви предложим правна помощ в следните области:

• Закон за наказателното движение по пътищата;
• Измама;
• Корпоративно наказателно право;
• Измама.

Експертизата на адвокатите по наказателно право на Law & More

Трафик

Закон за движението по пътищата

Обвинявате ли се, че шофирате под въздействието на алкохол или наркотици? Потърсете нашата правна помощ.

Измама

Измама

Обвинени ли сте в измама?
Ние можем да Ви посъветваме

Корпоративно наказателно право

Корпоративно наказателно право

Рискувате ли корпоративно наказателноправни въпроси?
Можем да ви помогнем

Измама

Измама

Измамени ли сте?
Започнете съдебно производство

Закон за движението по пътищата

Като водач на превозно средство трябва да се пазите от опасно поведение. Подобно поведение често се случва, когато в трафика има консумация на алкохол. Хората редовно се качват зад волана на колата, след като са пили твърде много. Арестуван ли сте след проверка за алкохол или получавате наказание или призовка? Тогава е разумно да си осигурите експерт юрист. В края на краищата шофирането под въздействие на алкохол се наказва с тежки наказания, които могат да стигнат до три месеца затвор или глоба от 8,300 XNUMX евро и дори може да получите шофьорско спиране. Възможно е обаче по време на разпитите или по време на проверка на алкохол правилата да бъдат нарушавани от полицията и съдебните органи. Възможно е дори случаят, че тестът за алкохол не дава валидно доказателство и може да реши до отказ. В някои случаи глобата или окачването за шофиране не се прилага. Law & More има експертни адвокати в областта на наказателното право на движението, които с удоволствие ще ви предоставят съвет или ще ви помогнат в производството. Можете да намерите повече информация за опасното поведение в движението и шофирането в нетрезво състояние на нашето уебсайт за трафик.

Измама

Когато пътувате до Холандия, преминавате митницата. По това време нямате право да носите забранени стоки. Ако това не е така или ако митническите органи намерят забранени стоки в резултат на вашето незнание или невнимание, може да последва наказателна санкция. Страната на произход или вашето гражданство няма влияние по този въпрос. Най-вероятната и обща санкция е глоба. Ако сте получили глоба и не сте съгласни, можете да възразите срещу това в Холандската прокуратура в рамките на две седмици. Ако платите глобата веднага, правите и потвърждение на дълга. Ето защо е важно първо да се консултирате с адвокат относно вашата ситуация. Екипът ни от адвокати придобива експертни знания и може да ви посъветва и да ви насочи при всяко производство. Имате ли нужда от помощ или имате други въпроси? Моля свържете се Law & More, Можете да намерите повече информация за рисковете и последиците от приема на забранени стоки в нашия блог: „Холандската митница“.

Наказателноправен образКорпоративно наказателно право

В наши дни компаниите все повече се сблъскват с наказателното право. Например, може да се случи, че вашата компания е заподозряна, че е направила неправилни данъчни декларации или нарушава екологичните разпоредби. Такива въпроси са сложни и могат да доведат до далечни последици, както лични, така и бизнес. В този вид ситуация е важно бързо да се консултирате с адвокат. Експертният адвокат не само ще посочи вашите задължения, като задължението да предоставяте информация на данъчните власти, но също така ще гарантира, че правата, които вие (като компания) имате, като правото да мълчите, не са нарушени. Вие се занимавате с наказателно право като компания и искате съвет или правна помощ във вашата ситуация? Можете да разчитате Law & More, Нашите специалисти имат професионален подход и знаят как могат да ви помогнат допълнително.

Измама

При определени обстоятелства може да се почувствате измамени, например когато сте купили стоки в интернет, платили много пари за нея и никога не сте я получили, без правни характеристики на престъпна измама. За да може да се каже, че измама е престъпна в правния смисъл, трябва да има неистини или лъжи, които продавачът използва, за да продаде нещо. Измамата е юридически описана като придвижване на друг човек, който да достави пари и стоки, без намерение да достави нещо в замяна. Любопитно какво можем да направим за вас? Свържете се с нашите адвокати. Law & MoreАдвокатите имат личен подход и могат да преценят вашата ситуация и вашите възможности.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон + 31 40 369 06 83 на stuur een e-mail naar:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Свържете се с оранжево

Law & More B.V.