Бихме искали да Ви благодарим за избора Law & More, Ние сме мултидисциплинарна адвокатска кантора и данъчни консултации с офиси в Айндховен и Амстердам. Какво прави Law & More уникално е, че съчетаваме личното докосване на малък бутиков магазин с нивото на познания на голяма адвокатска кантора. Имаме няколко области на експертиза. Любопитни ли сте кои от тях? Разгледайте нашата страница за експертиза. 

БЛАГОДАРЯ ЗА КОНТАКТИ LAW & MORE

КАТО ВЪЗМОЖНО ЩЕ ВИ ИЗПРАЩАМ ОТГОВОР

КОГАТО ИЗБЕРЕТЕ LAW & MORE

ВЗЕМАЙТЕ ЗА РЕЗУЛТАТИ, СВЪРЗАНИ С ЗАВЪРШЕНА ЗАКОННА ФИРМА

Law & More е динамична мултидисциплинарна холандска адвокатска кантора и данъчна консултация, специализирана в холандското корпоративно, търговско и данъчно право и е базирана в Айндховен и Амстердам.

Със своя корпоративен и данъчен опит, Law & More комбинира ноу-хау на голяма корпоративна и данъчна консултантска фирма с вниманието към детайлите и персонализираното обслужване, което бихте очаквали от бутикова фирма. Ние сме наистина международни по отношение на обхвата и естеството на нашите услуги и работим за редица сложни холандски и международни клиенти, от корпорации и институции до физически лица.

Law & More разполага с специализиран екип от многоезични адвокати и данъчни съветници с задълбочени познания в областта на холандското договорно право, холандското корпоративно право, нидерландското данъчно право, холандското трудово право и международното право на собственост. Фирмата също е специализирана в данъчно ефективното структуриране на активи и дейности, холандското законодателство в областта на енергетиката, холандското финансово право и сделки с недвижими имоти.

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Yara Knoops-фото-500-567

Яра Кнупс

Юрисконсулт

ПРЕДПРИЯТИЯ И ДАНЪЧНИ СЪВЕТНИЦИ

 

Адвокат Айндховен
Law & More B.V.