Данъчен адвокат

Данъците в Нидерландия засягат всички, които или живеят, или се занимават с Холандия.

Както Холандия, така и европейските (ЕС) страни имат сложни данъчни системи, състоящи се от трудни регулации и международни договори. Холандската данъчна система например познава много различни видове закон и данъци, като данък върху доходите, данък върху заплатите, данък върху оборота и корпоративен данък. Освен това всички тези споменати по-горе системи, регулации и договори биха могли да окажат влияние върху нидерландската данъчна система.

Преди да започне бизнес в Холандия, всеки предприемач трябва да бъде посъветван относно холандските данъчни аспекти и нидерландските данъчни тарифи. Изкуство е да се използват оптимално данъчните разпоредби, за да се ограничи натискът на нидерландското данъчно облагане до минимум.

Какво може Law & More да ти помогна?              

Law & More данъчните съветници помагат за разработването на подходяща корпоративна структура, за да се ползват оптимално нидерландските данъчни облекчения. Холандия предвижда изгодни режими за данъчни договори за многонационални компании с чуждестранни дъщерни дружества. Замяната на производството в други страни може да доведе до данъчни облекчения. Двойното данъчно облагане може да бъде ограничено поради многото данъчни договори, които Нидерландия е сключила. Също така нидерландските тарифи за внос могат да бъдат избегнати в много случаи.

Law & More, в сътрудничество със своите данъчни съветници и заедно със своите клиенти разглежда възможностите, които нидерландското и данъчното законодателство на ЕС предвиждат. Ако е необходимо, ние ще си сътрудничим с надеждни данъчни съветници и регистрирани счетоводители както в Холандия, така и в други юрисдикции, за да предоставим най-добрите възможни съвети и решение на нашите холандски и международни клиенти.

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Контакти

Имате ли въпроси по отношение на данъчното право? Моля, не се колебайте да се свържете с mr. Том Meevis, адвокат в Law & More чрез tom.meevis@lawandmore.nl или mr. Максим Ходак, адвокат в Law & More чрез maxim.hodak@lawandmore.nl или се обадете на +31 40-3690680.

Сподели