Данъците в Нидерландия засягат всички, които или живеят, или се занимават с Холандия. Както Холандия, така и европейските (ЕС) страни имат сложни данъчни системи, състоящи се от трудни регулации и международни договори. Холандската данъчна система например познава много различни видове закон и данъци, като данък върху доходите, данък върху заплатите, данък върху оборота и корпоративен данък. Освен това всички тези споменати по-горе системи, регулации и договори биха могли да окажат влияние върху нидерландската данъчна система.

МЕЖДУНАРОДНО И НАЦИОНАЛНО ПЛАНИРАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ
КОНТАКТ LAW & MORE

Данъчен адвокат

Данъците в Нидерландия засягат всички, които или живеят, или се занимават с Холандия.

Както Холандия, така и европейските (ЕС) страни имат сложни данъчни системи, състоящи се от трудни регулации и международни договори. Холандската данъчна система например познава много различни видове закон и данъци, като данък върху доходите, данък върху заплатите, данък върху оборота и корпоративен данък. Освен това всички тези споменати по-горе системи, регулации и договори биха могли да окажат влияние върху нидерландската данъчна система.

Преди да започне бизнес в Холандия, всеки предприемач трябва да бъде посъветван относно холандските данъчни аспекти и нидерландските данъчни тарифи. Изкуство е да се използват оптимално данъчните разпоредби, за да се ограничи натискът на нидерландското данъчно облагане до минимум.

Какво може Law & More да ти помогна?

Law & More данъчните съветници помагат за разработването на подходяща корпоративна структура, за да се ползват оптимално нидерландските данъчни облекчения. Холандия предвижда изгодни режими за данъчни договори за многонационални компании с чуждестранни дъщерни дружества. Замяната на производството в други страни може да доведе до данъчни облекчения. Двойното данъчно облагане може да бъде ограничено поради многото данъчни договори, които Нидерландия е сключила. Също така нидерландските тарифи за внос могат да бъдат избегнати в много случаи.

Law & More, в сътрудничество със своите данъчни съветници и заедно със своите клиенти разглежда възможностите, които нидерландското и данъчното законодателство на ЕС предвиждат. Ако е необходимо, ние ще си сътрудничим с надеждни данъчни съветници и регистрирани счетоводители както в Холандия, така и в други юрисдикции, за да предоставим най-добрите възможни съвети и решение на нашите холандски и международни клиенти.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашия безмислен манталитет и дългогодишен опит, нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.