Когато поверите на нашата адвокатска кантора представителството на вашите интереси, ние ще заложим това в споразумение за възлагане. Това споразумение описва условията, които обсъдихме с вас. Те са свързани с работата, която ще свършим за вас, нашата такса, възстановяването на разходите и прилагането на нашите общи условия. При изпълнението на споразумението за възлагане се вземат предвид приложимите разпоредби, включително правилата на Нидерландската адвокатска колегия.

Практически въпросиПрактически въпроси

Заданието

Когато поверите на нашата адвокатска кантора представителството на вашите интереси, ние ще заложим това в споразумение за възлагане. Това споразумение описва условията, които обсъдихме с вас. Те са свързани с работата, която ще свършим за вас, нашата такса, възстановяването на разходите и прилагането на нашите общи условия. При изпълнението на споразумението за възлагане се вземат предвид приложимите разпоредби, включително правилата на Нидерландската адвокатска колегия. Възлагането ви ще бъде извършено от адвоката, с когото сте в контакт, при разбирането, че този адвокат може да има части от своята работа, извършена под негова отговорност и надзор от някой от другите адвокати, адвокати или съветници. По този начин адвокатът ще действа по начин, който може да се очаква от компетентен и разумно действащ адвокат. По време на този процес вашият адвокат ще ви информира за развитието, напредъка и промените във вашия случай. Ако не е уговорено друго, ние, доколкото е възможно, ще ви представим кореспонденцията, която ще ви бъде предадена под формата на проект, с искането да ни информирате дали сте съгласни с нейното съдържание.

Вие сте свободни да прекратите предсрочно договора за възлагане. Ще ви изпратим окончателна декларация въз основа на изразходваните часове. Ако е уговорена фиксирана такса и работата е започнала, тази фиксирана такса или част от нея, за съжаление, няма да бъде възстановена.

Финанси

Финанси

От заданието зависи как ще бъдат направени финансовите договорености. Law & More е готов предварително да оцени или посочи разходите, свързани с възлагането. Това понякога може да доведе до споразумение с фиксирана такса. Взимаме предвид финансовото състояние на нашите клиенти и винаги сме готови да мислим заедно с нашите клиенти. Разходите за нашите правни услуги, които са дългосрочни и се основават на почасова ставка, се таксуват периодично. Може да поискаме авансово плащане в началото на работата. Това е за покриване на първоначалните разходи. Това авансово плащане ще бъде уредено по-късно. Ако броят на отработените часове е по-малък от сумата на авансовото плащане, неизползваната част от авансовото плащане ще бъде възстановена. Винаги ще получавате ясна спецификация на прекараните часове и извършената работа. Винаги можете да поискате от вашия адвокат обяснение. Договорената почасова такса е описана в потвърждението за възлагане. Освен ако не е уговорено друго, посочените суми са без ДДС. Можете също да дължите разходи като съдебни такси за регистрация, съдебни такси, извлечения, пътни и квартирни разходи и транспортни разходи. Тези т. Нар. Разходи за джобни такси ще ви бъдат начислени отделно. В случаите, които продължават повече от една година, договореният курс може да се коригира ежегодно с процент на индексация.

Бихме искали да ви помолим да платите сметката на адвоката си в рамките на 14 дни от датата на фактурата. Ако плащането не бъде извършено навреме, имаме право (временно) да спрем работата. Ако не можете да платите фактурата в рамките на зададения период от време, моля, уведомете ни. Ако има достатъчна причина за това, могат да бъдат направени допълнителни уговорки по преценка на адвоката. Те ще бъдат записани писмено.

Law & More не е свързан със Съвета за правна помощ. Защото Law & More не предлага субсидирана правна помощ. Ако искате да получите субсидирана правна помощ („добавка“), препоръчваме ви да се свържете с друга адвокатска кантора.

Идентификация Задължение

В нашата функция на адвокатска кантора и данъчни консултации със седалище в Холандия, ние сме длъжни да спазваме холандското и европейското законодателство за борба с изпирането на пари и измамите (WWFT), което изисква от нас задължението да получим ясни доказателства за самоличността на нашия клиент, т.е. преди да можем да предоставим услуги и да започнем договорни отношения. Следователно в този контекст може да се поиска извлечение от Търговската камара и / или проверка на копие или валидно доказателство за самоличност. Можете да прочетете повече за това на Задължения на KYC.

Общи правила и условия

Общите ни условия се отнасят за нашите услуги. Тези общи условия и кодировки ще ви бъдат изпратени заедно със споразумението за възлагане. Можете да ги намерите и на Общи условия.

Процедура за подаване на жалби

Отдаваме голямо значение на удовлетвореността на нашите клиенти. Нашата фирма ще направи всичко по силите си, за да ви предостави възможно най-доброто обслужване. Ако въпреки това сте недоволни от конкретен аспект от нашите услуги, ние ви молим да ни уведомите възможно най-скоро и да обсъдите това с вашия адвокат. След консултация с вас ще се опитаме да намерим решение на възникналия проблем. Винаги ще потвърдим писмено това решение за вас. В случай, че не е възможно да се намери решение заедно, в нашия офис има и процедура за жалби в офиса. Можете да намерите повече за тази процедура на Процедура за жалби в Office.

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Yara Knoops-фото-500-567

Яра Кнупс

Юрисконсулт

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен и Амстердам?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.