Частни клиенти

Като частно лице можете да влезете в контакт със закона по различни начини. Law & More подпомага частните клиенти в различни области на правото. Имаме експертиза в областта на:

  • лица и семейно право;
  • закон за имиграцията;
  • трудово право;
  • закон за поверителност.

Независимо дали става въпрос за сложен развод, получаване на разрешение за пребиваване, трудови договори и уволнение или защита на личните ви данни, нашите специалисти са там за вас и търсят най-добрия начин да постигнете целта си.

На първо място, ние анализираме вашата ситуация и заедно с вас определяме тактиката и маршрута, който ще следваме. Обсъждаме таксите, които начисляваме, и правим ясни споразумения за това. Ние придаваме голяма полза на добрата и ясна комуникация с нашите клиенти и затова винаги реагираме бързо и участваме във вашия случай. Нашият подход е ориентиран към личен, директен и резултат. Кратките, ясни линии между адвокат и клиент са въпрос за нас.

Имате правен проблем и имате ли нужда от помощта на специалист? Не се колебайте да се свържете с нас. Радваме се и сме готови да ви дадем съвет, да ви помогнем в преговорите и, ако е необходимо, да ви представим в съдебно производство.

Law & More B.V.