Адвокат по медии

Терминът медия обхваща вестници, телевизия, радио и интернет. Може да се случи, че вие ​​или вашата компания се появявате в медиите несъзнателно и негативно. В нашия модерен свят, където информацията се споделя и съхранява онлайн, това може да ви преследва. Ето защо е важно да вземете правилните мерки, ако имате проблеми с медиите.

Законът за медиите включва различни области на правото. Особено внимание може да бъде насочено към закона за авторското право, правото на поверителност и правата върху портрета. В отговор на въпроса дали дадена публикация е незаконосъобразна, вашето право на защита на честта и репутацията трябва да се прецени спрямо правото на свобода на изразяване.

В случай на електронна клевета е важно доказателствата да бъдат записани правилно. В случай на незаконен имейл е важно този имейл да се съхранява в електронна форма. Освен това е възможно да се записват доказателства на bewijsonline.nl. Това гарантира, че имате звукоизолация.

Law & More може да ви помогне по всеки въпрос, свързан със закона за медиите. Нашите адвокати могат да ви посъветват и да отговорят на всички ваши въпроси.

Сподели