Защитата на правата на поверителност става все по-важна в нашето общество. Това до голяма степен може да се дължи на цифровизацията, развитие, при което информацията по-често се обработва в цифрова форма. За съжаление, дигитализацията също крие рискове. За да защитим нашата поверителност, се въвеждат правила за поверителност.

LAW & MORE МОЖЕ ДА ТИ ПОМОЩ
ВЪВ ВСИЧКА ВЪПРОСА ОТНОСНО МЕДИЙСКИЯТ ЗАКОН

Адвокат по медии

Терминът медия обхваща вестници, телевизия, радио и интернет. Може да се случи, че вие ​​или вашата компания се появявате в медиите несъзнателно и негативно. В нашия модерен свят, където информацията се споделя и съхранява онлайн, това може да ви преследва. Ето защо е важно да вземете правилните мерки, ако имате проблеми с медиите.

Законът за медиите включва различни области на правото. Особено внимание може да бъде насочено към закона за авторското право, правото на поверителност и правата върху портрета. В отговор на въпроса дали дадена публикация е незаконосъобразна, вашето право на защита на честта и репутацията трябва да се прецени спрямо правото на свобода на изразяване.

В случай на електронна клевета е важно доказателствата да бъдат записани правилно. В случай на незаконен имейл е важно този имейл да се съхранява в електронна форма. Освен това е възможно да се записват доказателства на bewijsonline.nl. Това гарантира, че имате звукоизолация.

Law & More може да ви помогне по всеки въпрос, свързан със закона за медиите. Нашите адвокати могат да ви посъветват и да отговорят на всички ваши въпроси.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашия безмислен манталитет и дългогодишен опит, нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.