В НЕОБХОДИМО ОТ ЗАКОН ЗА ОТГОВОРНОСТ?

ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

Адвокат за отговорност

Има много ситуации, в които правото на отговорност играе роля. Помислете например за ситуацията, в която служителят претърпя злополука в контекста или по време на изпълнение на работата си. В такъв случай работодателят понякога може да носи юридическа отговорност към служителя за претърпените вреди. В някои случаи производителите могат да носят отговорност. Такъв е случаят, когато потребителят претърпи щети и се установи, че вредата е причинена от дефект в продукта. Освен това в определени случаи директорът на дружество може да носи лична отговорност в допълнение към или вместо дружеството.

Подведете ли ви отговорност или искате някой да носи отговорност? Адвокати от отговорност от Law & More ще се радваме да ви предложим правна помощ.

Примери за предмети, с които можем да ви помогнем:

• отговорност на работодателя;
• Продуктова отговорност;
• отговорност на директора;
• Строга отговорност;
• отговорност, основана на вина;
• Професионална отговорност

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен


Law & More се предлага от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация


Нашите адвокати изслушват вашия случай и измислят подходящ план за действие
Личен подход


Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4
„Исках да има адвокат, който винаги е готов за мен, дори и през уикендите“

Отговорност на работодателя

Ако служителят претърпи злополука по време или във връзка с изпълнението на работата си, работодателят може да бъде юридически отговорен на служителя за причинените щети. Това е така, защото работодателят има специално задължение за грижи, когато работата се извършва. Той носи отговорност за вреди, претърпени от служител по време на изпълнение на работата му, освен ако не може да докаже, че е изпълнил задължението си за грижи. Ако работодателят може да докаже, че е предприел всички разумни мерки за предотвратяване на злополука, той не носи отговорност. Освен това, в ситуации, в които служителят е бил умишлено или умишлено безразсъден, работодателят не може да бъде обвиняван. Ние разглеждаме всички факти и обстоятелства и ще се радваме да ви помогнем, ако бъдете подведени под отговорност като работодател или ако искате да привлечете своя работодател към отговорност за претърпени вреди.

Law & More може да направи това и за вас

Известие за неизпълнение

Никой ли не спазва срещите си? Можем да изпращаме писмени напомняния и да съдим от ваше име

Споразумение за осиновяване

Изготвянето на споразумение включва много работа. Затова се включете в помощта на

Трудов договор

Бихте ли искали подкрепа при съставяне на трудов договор? Обади се Law & More

Отговорност за продукта

Когато сте закупили продукт, очаквате той да е солиден. Не очаквате, че използването му ще ви навреди. За съжаление, това все още може да се случи. Можете да мислите за щети, причинени от дефектна машина, храни и други потребителски продукти.

Производителят носи юридическа отговорност за щетите, когато е доказано, че повредата е причинена от дефект в продукта. Един продукт се счита за дефектен, ако не предлага безопасността, която очаквате от него. Ако сте претърпели щети в резултат на дефектен продукт, ще се радваме да ви предложим юридическа помощ.

Отговорност на директора

По принцип дружеството носи отговорност за възникнали дългове. В определени случаи обаче директорът на дружество може да носи лична отговорност в допълнение към или вместо дружеството. Режисьорът всъщност е длъжен да изпълнява правилно своите задължения. Ако носите отговорност като директор на юридическо лице, последствията могат да бъдат значителни. Law & More подпомага директори, които са изправени пред или заплашват с обвинения за отговорност. Ние също така помагаме на страните, които искат да носят отговорност за директор.

Отговорност, основана на вина

Този вид отговорност се основава на вина или небрежност. Ако сте претърпели щети, ще се радваме да ви помогнем да държите лицето, причинило тази вреда юридически отговорно. Можете също да се свържете с нас за правна поддръжка, ако бъдете подведени под отговорност от някой друг за причиняване на щети.

Професионална отговорност

Когато самостоятелно заетият професионалист, като лекар, счетоводител или нотариус, допусне професионална грешка, той може да бъде подведен под отговорност пред клиенти или пациенти. Но в кои случаи се случва такова професионално нарушение? Това е сложен въпрос. Отговорът зависи от всички факти и обстоятелства по случая.

Ако сте самонает професионалист и носите отговорност за професионална грешка, ще се радваме да ви помогнем.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен? Тогава се свържете с нас по телефон + 31 40 369 06 83 или ни изпратете имейл: mr. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl