Предприемач ли сте или частно лице, търсещо специализирани знания, без да изпускате от поглед личния контакт? Тогава Law & More е адвокатската кантора в Амстердам за вас. Law & More е динамична, мултидисциплинарна адвокатска кантора, разположена в Амстердам, която съчетава ноу-хау на голям офис с вниманието и персонализираното обслужване, които очаквате от бутиков офис. И докато други адвокатски кантори предлагат само правна помощ, адвокатите на Law & More отидете още една крачка напред. Нашите специалисти в Амстердам предлагат не само правна подкрепа и ви помагат като съветник или съдебен спор, но и адвокатите в Law & More служат и като ваш спаринг партньор в правната област.

ТРЯБВА АДВОКАТ В АМСТЕРДАМ?
КОНТАКТ LAW & MORE!

Адвокат в Амстердам

Предприемач ли сте или частно лице, търсещо специализирани знания, без да изпускате от поглед личния контакт? Тогава Law & More е адвокатската кантора в Амстердам за вас. Law & More е динамична, мултидисциплинарна адвокатска кантора, разположена в Амстердам, която съчетава ноу-хау на голям офис с вниманието и персонализираното обслужване, които очаквате от бутиков офис.

Бързо меню

И докато други адвокатски кантори предлагат само правна помощ, адвокатите на Law & More отидете още една крачка напред. Нашите специалисти в Амстердам предлагат не само правна подкрепа и ви помагат като съветник или съдебен спор, но и адвокатите в Law & More служат и като ваш спаринг партньор в правната област. Имаме силен, специализиран екип от адвокати, който е готов да ви помогне по какъвто и да е начин да разрешите своя правен проблем. Любопитни ли сте от нашия метод на работа? Тогава моля свържете се с нас.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 20 369 71 21

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Експертизите на Law & More в Амстердам

Като адвокатска кантора Law & More е активен в областта на корпоративното право, правото на интелектуална собственост и технологиите, както и трудовото право, имиграционното право и семейното право. Търсите ли друга област на правото? След това разгледайте нашата страница за експертни оценки, на която са изброени всички наши области на правото. Нашите адвокати са експерти във всички споменати области и с удоволствие ще ви помогнат във всяка област. Когато става въпрос за компании, Law & More действа за предприемачи в различни отрасли, като промишленост, транспорт, земеделие, здравеопазване и търговия на дребно. В допълнение, нашите адвокати в Амстердам имат голям опит в работата за иновативни компании и подпомагане или насочване на стартиращи фирми. Нашите адвокати се използват за работа в областта на технологиите, научните изследвания, развитието, установяването на права върху интелектуалната собственост, лицензирането и изобретяването на разширение.

Адвокат Амстердам

Адвокатска кантора в Амстердам

В допълнение към нашите широки познания по холандско (процесуално) право, нашата адвокатска кантора е наистина международна по отношение на обхвата и естеството на нашите услуги и работи за редица сложни холандски и международни клиенти, от корпорации и институции до физически лица. За да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, ние разполагаме със специален екип от многоезични адвокати и юристи, които владеят руския език, наред с други неща. Те са в състояние да ви насочват и подпомагат от началото до края на всеки юридически процес, като базират работата си на добре обмислена, усъвършенствана стратегия. Независимо от националността, основният принцип при Law & More е, че всеки трябва да има възможност да отстоява собствените си права. Затова нашите адвокати се стремят към възможно най-доброто съотношение цена-качество за нашите клиенти. Това гарантира, че получавате правна помощ на високо ниво и вашата инвестиция ще се изплати за себе си.

И така, когато нормалните адвокати предлагат само правни знания и критично око, нашите адвокати в Амстердам предлагат повече услуги от други адвокатски кантори. Law & More екип в Амстердам работи по практически и личен начин както за международни, така и за национални компании и частни лица. В нашия офис в Амстердам имаме дълго работно време и сме отворени вечер и почивни дни. Нашите адвокати са свикнали да работят бързо, така че никога няма да се налага да чакате дълго отговор на електронната си поща или преди да имате някой от нашия персонал по телефона. Дори извън работното време винаги можете да се свържете с някой от нашите адвокати. Скоростта и опитът са от първостепенно значение за нас, което означава, че можете да разчитате на гладка и целенасочена комуникация. Интересувате ли се от нашата услуга? Тогава моля свържете се с нас. Адвокатите на Law & More са на ваше разположение!

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Yara Knoops-фото-500-567

Яра Кнупс

Юрисконсулт

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Амстердам?
След това се свържете с нас на телефон +31 20 369 71 21 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.