Предприемач ли сте или частно лице, което е изправено пред правен проблем и бихте ли искали да го разрешите? Моля свържете се Law & More, нашите адвокати са щастливи да ви помогнат! В Law & More разбираме, че независимо дали сте предприемач или частно лице, всеки правен проблем е твърде много и че всеки правен проблем може да окаже голямо влияние върху живота ви. Така че, за разлика от повечето адвокатски кантори, Law & More ви предлага нещо допълнително. Когато повечето адвокатски кантори имат познания само за определената област от нашето право и редовно извършват дейности, Law & More Ви предоставя бърза услуга и личен подход в допълнение както към обширни, така и към специфични правни познания.

ТРЯБВА АДВОКАТ В EINDHOVEN?
КОНТАКТ LAW & MORE!

Адвокат в Айндховен

Предприемач ли сте или частно лице, което е изправено пред правен проблем и бихте ли искали да го разрешите? Моля свържете се Law & More, нашите адвокати са щастливи да ви помогнат! В Law & More разбираме, че независимо дали сте предприемач или частно лице, всеки правен проблем е твърде много и че всеки правен проблем може да окаже голямо влияние върху живота ви. Така че, за разлика от повечето адвокатски кантори, Law & More ви предлага нещо допълнително.

Бързо меню

Когато повечето адвокатски кантори имат познания само за определената област от нашето право и редовно извършват дейности, Law & More Ви предоставя бърза услуга и личен подход в допълнение както към обширни, така и към специфични правни познания. Например нашите адвокати са експерти в областта на семейното право, трудовото право, корпоративното право, правото на интелектуална собственост и спазването. И когато става въпрос за компании, Law & More действа за предприемачи в различни отрасли, като промишлеността, транспорта, селското стопанство, здравеопазването и търговията на дребно. Търсите ли друга област на правото? Тогава, моля, разгледайте нашата експертна страница, на която са изброени всички наши области на правото.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Експертизата на Law & More в Айндховен

Независимо от вида на правния въпрос, нашият Law & More адвокатите могат да ви насочват и подпомагат от началото до края на всеки правен процес, като базират работата си на добре обмислена, усъвършенствана стратегия. Нашата адвокатска кантора също така предоставя юридически услуги за разрешаване на спорове и съдебни спорове както на компании, така и на частни лица и извършва добре балансирани оценки на възможностите и рисковете преди всички правни процедури. И когато се стигне до правна процедура, нашите адвокати от Айндховен ще се борят за вас. В края на краищата ние вярваме, че всеки трябва да има възможността да отстоява своите права. Ето защо ние се стремим към възможно най-доброто съотношение цена-качество за нашите клиенти, така че да сте сигурни, че вашата инвестиция ще се изплати. Въпреки това, Law & More предлага не само правни услуги като съветник и юрисконсулт, но е на разположение и за вас като спаринг партньор.

Адвокатска кантора в Айндховен

Адвокатска кантора в Айндховен

Освен това, в допълнение към нашите широки познания по холандско (процесуално) право, ние имаме много международен опит. Нашият офис е не само международен по отношение на обхвата и естеството на своите услуги, но и по отношение на обхвата на напреднали местни и международни клиенти. За да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, ние имаме специален екип от многоезични юристи и юристи, които владеят руския език, наред с други неща. Така че, независимо дали сте чуждестранна чуждестранна компания или частно лице, или сте изправени пред правен проблем по отношение на чуждестранен контрагент, Law & More адвокатите са там за вас! Любопитни ли сте от нашия метод на работа и какво можем да направим за вас? Тогава моля свържете се с нас.

И така, търсите ли знанията на голям корпоративен офис? Но все пак бихте ли искали да имате личен контакт, като малък бутиков офис? Тогава Law & More е адвокатската кантора в Айндховен за вас. Law & More е динамична, мултидисциплинарна адвокатска кантора, разположена в Научния парк в Айндховен, наричана още Силициевата долина в Холандия, която работи за широк кръг местни и международни клиенти, компании, институции и лица. Нашите адвокати в Айндховен ви предлагат повече услуги от други офиси. Например, нашият офис в Айндховен има дълго работно време и ние също работим вечер и почивни дни (понеделник / петък 8.00 - 22.00, събота / така 9.00 - 17.00). Освен това сме свикнали да работим възможно най-бързо, така че не е нужно да чакате дълго, за да отговорим на вашата поща или преди да имате някой от нашите служители на телефона.

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

Yara Knoops-фото-500-567

Яра Кнупс

Юрисконсулт

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.