Имате ли нужда от адвокат във вашата компания временно? Уверете се, че вашата компания има достатъчна правна подкрепа и се обадете на временен адвокат от Law & More веднага. Причината за наемането на временен адвокат е различна за всяка фирма. Възможно е да имате промяна във вашата компания, болен служител, искате да наваксате за просрочена работа или искате да сте сигурни, че даден проект върви добре.

ИСКАТЕ ЛИ СПЕЦИАЛИСТ ЗА ВРЕМЕННО РАЗШИРЕНИЕ?
КОНТАКТ LAW & MORE

Временен адвокат

Имате ли нужда от адвокат във вашата компания временно? Уверете се, че вашата компания има достатъчна правна подкрепа и се обадете на временен адвокат от Law & More веднага. Причината за наемането на временен адвокат е различна за всяка фирма. Възможно е да имате промяна във вашата компания, болен служител, искате да наваксате за просрочена работа или искате да сте сигурни, че даден проект върви добре. Всички видове различни проблеми могат да бъдат решени чрез наемане на временен адвокат от Law & More. Тези проблеми могат да накарат вашата компания да не се представи максимално и това може да има отрицателни последици. Основната цел на наемането на временен адвокат е да се гарантира качеството на вашата компания. Това е възможно, защото той или тя дава нов и свеж поглед към вашата компания. Тъй като адвокатът може по-лесно да взема независими решения, не е нужно да чакате дълго, за да направите избор.

Наемане на временен адвокат

Ние от Law & More считате, че е важно да има представяне в замяна, когато наемете временен адвокат. Ето защо имаме адвокати с дългогодишен опит, които също притежават специализираните знания на адвокат, за да можете веднага да ги разгърнете. Например, смятате ли да стартирате проект, планирате ли реорганизация или взимате временен отпуск? След това се обадете в един от Law & MoreВременни адвокати.

Максим Ходак

Максим Ходак

Партньор / адвокат

 Обадете се на + 31 40 369 06 83

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

„Обсъдено във въведението
говори ясен план за действие.
Участва и може да съпричастни
с проблем на клиента ”

Когато наемете временен адвокат на дружеството, важно е този адвокат да може да бъде разположен в кратки срокове. Ние в Law & More се стремим да гарантираме, че нашите временни корпоративни адвокати могат да бъдат внедрени в кратки срокове за вашата компания, така че да можете да продължите да работите без прекъсване. Юристите на Law & More ви помагат в ежедневните съдебни производства, но също така са в състояние да извършват работа, която се очаква от професионален адвокат. Освен това нашите специалисти могат да работят съвместно с вашия правен отдел и с други ваши вътрешни и външни съветници, но те също могат да вземат големи проекти в рамките на вашата компания и да предоставят независими съвети. Имате ли нужда от временен адвокат? След това се свържете с адвокатите на адрес Law & More.

Защо да наемаме временен адвокат от Law & More?

Ниво на знания

Ниво на знания

Временните адвокати на Law & More вече са на ниво знания

Без закъснение

Без закъснение

Не изоставайте в работата и наемете временен адвокат

Правни знания

Правни знания

Нашите временни адвокати също имат знания на адвокат

Незабавно разгръщане

Незабавно разгръщане

Схващайте за просрочена работа, тъй като нашите временни адвокати могат да бъдат незабавно разположени

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.