За да попречите на други хора да използват вашата работа, законът за интелектуалната собственост предлага възможност да защитите вашите разработени идеи и творчески концепции. Това означава, че творенията ви могат да се използват само с ваше разрешение. Това е особено важно в нашето бързо променящо се и иновативно общество. Искате ли да знаете повече за правото на интелектуална собственост?

ВИЕ СТЕ РАЗВИТЕЛ?
ЗАЩИТЕТЕ ВАШИТЕ ТВОРЧЕСТВА

Адвокат по интелектуална собственост

За да попречите на други хора да използват вашата работа, законът за интелектуалната собственост предлага възможност да защитите вашите разработени идеи и творчески концепции. Това означава, че творенията ви могат да се използват само с ваше разрешение. Това е особено важно в нашето бързо променящо се и иновативно общество.

Бързо меню

Искате ли да знаете повече за правото на интелектуална собственост? Специалистите в Law & More може да ви предостави правна помощ, ако искате да защитите вашите идеи или творения. Ако се свържете с нас, ние ще ви съдействаме при регистрацията на интелектуалната собственост и ще действаме от ваше име срещу всички нарушители. Нашият опит в областта на правото на интелектуална собственост е:

• Авторско право;
• търговски марки;
• Патенти и патенти;
• Търговски имена

Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на + 31 40 369 06 83

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

"Law & More
участва и
може да съпричастни с
това са проблеми на клиента. "

Интелектуална собственост

Ако сте изобретател, дизайнер, разработчик или автор, можете да защитите работата си чрез закон за интелектуалната собственост. Законът за интелектуалната собственост гарантира, че другите могат да не използват твоите творения, освен ако не разрешиш това. Това ви дава възможност да възстановите инвестициите си в разработването на продукт. За да получите защита, е важно да имате подробна идея. Една идея сама по себе си не е достатъчна, тъй като може да се изработи по няколко начина. Когато имате разработена идея, нашите адвокати могат да записват вашата интелектуална собственост по различни начини. Съществуват различни видове право на интелектуална собственост, които могат да се използват отделно или в комбинация.

Правата на интелектуална собственост

Правилно изображение на автора

Адвокат на авторски права

Вие сте собственик на книга, филм, музика, живопис, снимка или скулптура? Свържете се с нас

Маркиране правилно изображение

Регистрация на търговски марки

Искате ли да регистрирате вашия продукт или услуга? Можем да ви помогнем

Патенти en octrooien изображение

Кандидатствайте за патент

Вие сте собственик на изобретение? Подредете патент

Изображение на търговски имена

Търговски имена

Ние ви помагаме да регистрирате вашето търговско име

Интелектуален закон на eigendom закон

Различните права на собственост

Съществуват различни видове закони за интелектуална собственост, чиито характер, обхват и продължителност варират от едно право на собственост на друго. Понякога няколко права на интелектуална собственост могат да бъдат регистрирани едновременно. Law & Moreекспертизата в областта на правото на интелектуална собственост включва авторско право, закон за търговските марки, патенти и патенти и търговски имена. Като се свържете Law & More можете да попитате за възможностите.

авторско право

Авторското право защитава творбите на създателя и дава право на създателя да публикува, възпроизвежда и защитава произведението му от злоупотреба от трети страни. Терминът „работа“ включва книги, филми, музика, картини, фотографии и скулптури. Въпреки че не е необходимо да се прилага авторско право, тъй като възниква автоматично при създаване на произведение, препоръчително е авторските права да бъдат записани. За да установите правото, винаги можете да докажете, че работата е съществувала на определена дата. Искате ли да регистрирате авторските си права и да защитите работата си срещу лица, които нарушават вашите авторски права? Моля, свържете се с адвокатите на адрес Law & More.

Закон за търговските марки

Законът за запазените марки дава възможност да се регистрира вашата търговска марка, така че никой да не може да използва вашето име без ваше разрешение. Правото на запазена марка се потвърждава само ако регистрирате търговската марка в регистъра на запазените марки. Law & Moreюристите ще се радват да ви помогнат в това. Ако вашата търговска марка е регистрирана и използвана без ваше разрешение, това е нарушение на запазената марка. Вашият Law & More Тогава адвокатът ще може да ви помогне да предприемете действия срещу нарушителите.

Патенти и патенти

След като сте разработили изобретение, технически продукт или процес, можете да кандидатствате за патент. Патентът гарантира, че имате изключително право на вашето изобретение, продукт или процес. За да кандидатствате за патент, трябва да отговаряте на четири изисквания:

• Трябва да е изобретение;
• Изобретението трябва да е ново;
• Трябва да има изобретателна стъпка. Това означава, че вашето изобретение трябва да бъде иновативно, а не само малко подобрение на съществуващ продукт;
• Вашето изобретение трябва да бъде промишлено приложимо.

Law & More проверява дали отговаряте на всички изисквания и ви помага да кандидатствате за патент.

Търговски имена

Търговско име е името, под което се управлява фирма. Търговското име може да е същото като име на марката, но това не винаги е така. Търговските имена могат да бъдат защитени, като ги регистрирате в Търговската камара. На състезателите не е разрешено да използват вашето търговско име. Търговските имена, които са объркващо подобни на вашето търговско име, също не са разрешени. Тази защита обаче е обвързана от региона. Компаниите в друг регион могат да използват подобно или същото име. Търговското име обаче може да получи допълнителна защита, като го регистрира и като запазена марка. Адвокатите в Law & More ще се радваме да ви посъветва за възможностите.

Търсите адвокат за интелектуална собственост? Моля свържете се Law & More, Ние можем да ви помогнем да установите вашите права и да ви подкрепим, когато вашите права са нарушени.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More – макс[имейл защитен]

Law & More B.V.