ДУШ И МЕЖДУНАРОДНИ СЕМЕЙНИ БИЗНЕСИ

КОНТАКТ LAW & MORE

Адвокат по семеен бизнес

Law & More притежава дълбоки познания и опит в консултирането и подпомагането на предприятия, управлявани от собственици, както в Холандия, така и в международен план. С течение на годините ние разработихме задълбочено разбиране на това, което движи холандските и международните семейни бизнеси и предоставяме стратегически правни и данъчни съвети, за да им помогнем да идентифицират и постигнат целите си.

Ние съветваме по въпросите на защитата на активите и как успешно да защитим бизнеса от правни данъчни и финансови рискове, включително, но не само, смекчаване на тяхното въздействие.

Law & More активно съветва за избора на най-подходящите и данъчно ефективни структури за семейния бизнес, независимо дали в международен план или в рамките на Холандия, използвайки пълния мащаб на холандските и многопредметни корпоративни опции.

Ние сме квалифицирани да се справим ефективно с правни спорове и конфликти между членовете на семейството, акционерите и ръководството, бенефициентите и попечителите.

Нашите специалисти съветват за продажбата на бизнеса, като същевременно ограничават излагането на нидерландски данъчни задължения.

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

„Исках да има адвокат, който винаги е готов за мен, дори и през уикендите“

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон + 31 40 369 06 83 или ни изпратете имейл:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
г-н. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl