Европейско (ЕС) право

Холандия е държава-членка на Европейския съюз. В много области холандското право произтича от европейското законодателство. Също така законодателството на ЕС може да бъде пряко приложимо в Нидерландия. В резултат на това има голям шанс предприятията да се сблъскат със законодателството на ЕС.

В рамките на Европейския съюз са установени четири свободи: свободното движение на хора, стоки, услуги и капитали. Държавите нямат право да се намесват на дискриминационна основа. Четирите свободи са доразработени в рамките на различни директиви и регламенти. Law & More може да ви посъветва, ако възникнат въпроси по отношение на приложимостта на директиви и регламенти или относно връзката между холандското законодателство и правото на ЕС.

Освен това на предприятията няма право да ограничават, да се намесват или фалшифицират конкуренцията в рамките на Европейския съюз. Споразуменията с конкуренти и споразуменията за посредничество и дистрибуция трябва да бъдат разгледани, за да се избегне нарушаване на законодателството на ЕС. Специалистите в Law & More имат актуални познания относно законодателството на ЕС; те могат да съдействат при изготвянето на договори и образуването на съдебни производства. Нашият екип е на ваше разположение и когато се занимавате с голямо поглъщане или сливане, в което участва законодателството на ЕС.

Манталитет без глупости 

Екипът на Law and More проактивно мисли за решения за своите клиенти и ще гледа извън правните аспекти на ситуацията. Всичко е в това да стигнете до основата на проблема и да го решите ефективно. Поради манталитета ни без глупости и дългогодишния опит, клиентите могат да разчитат на тясно участие и ефективна правна подкрепа.

Контакти

Ако възникнат някакви въпроси или имате проблем по отношение на европейското право, не се колебайте да се свържете с г-н. Том Мийвис, адвокат Law & More от [имейл защитен], или г-н. Максим Ходак, адвокат в Law & More от [имейл защитен]или се обадете на +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.