В НЕОБХОДИМО ОТ ЗАКОНА ЗА ЗАЕТОСТ?

ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

Адвокат по заетостта

Законът за заетостта е разширена област на правото. Правата и задълженията са регламентирани в трудовите договори, трудовите разпоредби, колективните трудови договори, законодателството и съдебната практика. Трудовите адвокати на Law & More са квалифицирани и запознати с действащото законодателство и съдебна практика.

Въпросите, свързани с трудовото право, често имат далечни последици за работодателите и служителите. Ето защо е важно да сте подпомогнати от специализиран и опитен адвокат по трудово право. В крайна сметка добрата правна консултация по въпросите на трудовото право предварително може да бъде решаваща за бъдещето. За съжаление, конфликтите не винаги могат да бъдат предотвратени, например в случай на уволнение, реорганизация или отсъствие поради болест. Този вид ситуация е много неприятна и емоционална и може да навреди на трудовите отношения между работодател и служител. Ако се притеснявате от конфликт на работното място, Law & More ще се радва да ви помогне да предприемете правилните стъпки.

Правен съвет

Law & More предлага съдействие на бизнеса, законоустановените ръководители, работодателите и служителите в областта на трудовото право. Нашият екип дава правни съвети и при необходимост ще образува съдебен спор.

Примери за теми, с които бихме искали да ви помогнем:

• изготвяне и оценка на частни и колективни трудови договори;
• прекратяване на трудови договори за работодатели и служители;
• помощ при трудови спорове
• създаване на досие за персонала
• процедури за уволнение
• въпроси относно исковете за заплата
• пропуск
• въпроси относно колективните трудови договори
• почивка и отпуск
• болест и реинтеграция
• съвместно определяне
• отговорност на работодателите и служителите.

Айлин Селамет

Адвокат

Law & More може да направи това и за вас

Известие за неизпълнение

Никой ли не спазва срещите си? Можем да изпращаме писмени напомняния и да съдим от ваше име

Споразумение за осиновяване

Изготвянето на споразумение включва много работа. Затова се включете в помощта на

Трудов договор

Бихте ли искали подкрепа при съставяне на трудов договор? Обади се Law & More

Искове за обезщетение

Разглеждате ли иск за обезщетение и искате ли правна помощ в процедурата?


„Ефективната работа го направи достъпна за малката ми компания. Горещо ще препоръчам Law & More до всяка компания в Холандия. "

Отговорност на работодателя Ако служителят претърпи злополука по време на или във връзка с изпълнението на работата си, работодателят може да носи юридическа отговорност пред служителя за причинените вреди. Това е така, защото работодателят има специално задължение за грижи, когато работата се извършва. Той носи отговорност за вреди, претърпени от служител по време на изпълнение на работата му, освен ако не може да докаже, че е изпълнил задължението си за грижи. Ако работодателят може да докаже, че е предприел всички разумни мерки за предотвратяване на злополука, той не носи отговорност. Освен това, в ситуации, в които служителят е бил умишлено или умишлено безразсъден, работодателят не може да бъде обвиняван. Ние разглеждаме всички факти и обстоятелства и ще се радваме да ви помогнем, ако бъдете подведени под отговорност като работодател или ако искате да привлечете своя работодател към отговорност за претърпени вреди.

Работодателите

Като работодател се сблъсквате ежедневно с проблемите на трудовото право. Трябва да съставяте трудови договори, да се сблъсквате с нефункционални или болни служители и трудови конфликти или вашата компания може да се наложи да се реорганизира поради промяна на пазарните условия. Знаете ли точно какви са вашите права и задължения? Каквото и да срещнете, ще се радваме да ви помогнем. В крайна сметка, добрата стратегия за трудовото законодателство е от решаващо значение за здравата компания.

Служители

Като служител ще трябва да се съобразите с трудовото законодателство, както искано, така и без искане. Помислете дали да приемете и подпишете трудов договор, клауза за несъстезателна конкуренция и вашите права и задължения в случай на болест и уволнение. Ще се радваме да ви съдействаме по всеки проблем, свързан със заетостта, от който имате нужда от помощ.

Полезно, адекватно и прозрачно

Освен експертен съвет, бихте искали да получавате и бързи правни съвети. Ние сме наясно с това и сме свикнали да работим бързо и прецизно. Ние гарантираме, че сме лесно достъпни и можем бързо да ви предоставим практически и експертни съвети. Можете да разчитате на нас за точен съвет, който е кратък и ясен.

Начинът на работа е прозрачен и ориентиран към решения. Влизаме в разговор с вас, за да обсъдим вашия случай, вашите желания, правните възможности и финансовата картина. След това ще определим окончателна стратегия след консултация с вас. Всяка стъпка се обсъжда с вас, така че никога да не сте изправени пред изненади.

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен? Тогава се свържете с нас по телефон + 31 40 369 06 83 или ни изпратете имейл: mr. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Максим Ходак, адвокат на & More - maxim.hodak@lawandmore.nl