Законът за заетостта е разширена област на правото. Правата и задълженията са регламентирани в трудовите договори, трудовите разпоредби, колективните трудови договори, законодателството и съдебната практика. Трудовите адвокати на Law & More са квалифицирани и запознати с действащото законодателство и съдебна практика.

В НЕОБХОДИМО ОТ ЗАКОНА ЗА ЗАЕТОСТ?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

Адвокат по заетостта

Законът за заетостта е разширена област на правото. Правата и задълженията са регламентирани в трудовите договори, трудовите разпоредби, колективните трудови договори, законодателството и съдебната практика. Трудовите адвокати на Law & More са квалифицирани и запознати с действащото законодателство и съдебна практика.

Бързо меню

Въпросите, свързани с трудовото право, често имат далечни последици за работодателите и служителите. Ето защо е важно да сте подпомогнати от специализиран и опитен адвокат по трудово право. В крайна сметка добрата правна консултация по въпросите на трудовото право предварително може да бъде решаваща за бъдещето. За съжаление, конфликтите не винаги могат да бъдат предотвратени, например в случай на уволнение, реорганизация или отсъствие поради болест. Този вид ситуация е много неприятна и емоционална и може да навреди на трудовите отношения между работодател и служител. Ако се притеснявате от конфликт на работното място, Law & More ще се радва да ви помогне да предприемете правилните стъпки.

Правен съвет

Law & More предлага съдействие на бизнеса, законоустановените ръководители, работодателите и служителите в областта на трудовото право. Нашият екип дава правни съвети и при необходимост ще образува съдебен спор.

Примери за теми, с които бихме искали да ви помогнем:

• изготвяне и оценка на частни и колективни трудови договори;
• прекратяване на трудови договори за работодатели и служители;
• помощ при трудови спорове
• създаване на досие за персонала
• процедури за уволнение
• въпроси относно исковете за заплата
• пропуск
• въпроси относно колективните трудови договори
• почивка и отпуск
• болест и реинтеграция
• съвместно определяне
• отговорност на работодателите и служителите.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

Адвокат

 Обадете се на + 31 40 369 06 83

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Работодателите

Като работодател се сблъсквате ежедневно с проблемите на трудовото право. Трябва да съставяте трудови договори, да се сблъсквате с нефункционални или болни служители и трудови конфликти или вашата компания може да се наложи да се реорганизира поради промяна на пазарните условия. Знаете ли точно какви са вашите права и задължения? Каквото и да срещнете, ще се радваме да ви помогнем. В крайна сметка, добрата стратегия за трудовото законодателство е от решаващо значение за здравата компания.

Служители

Като служител ще трябва да се съобразите с трудовото законодателство, както искано, така и без искане. Помислете дали да приемете и подпишете трудов договор, клауза за несъстезателна конкуренция и вашите права и задължения в случай на болест и уволнение. Ще се радваме да ви съдействаме по всеки проблем, свързан със заетостта, от който имате нужда от помощ.

Закон за заетостта

Полезно, адекватно и прозрачно

Освен експертен съвет, бихте искали да получавате и бързи правни съвети. Ние сме наясно с това и сме свикнали да работим бързо и прецизно. Ние гарантираме, че сме лесно достъпни и можем бързо да ви предоставим практически и експертни съвети. Можете да разчитате на нас за точен съвет, който е кратък и ясен.

Начинът на работа е прозрачен и ориентиран към решения. Влизаме в разговор с вас, за да обсъдим вашия случай, вашите желания, правните възможности и финансовата картина. След това ще определим окончателна стратегия след консултация с вас. Всяка стъпка се обсъжда с вас, така че никога да не сте изправени пред изненади.

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.