Искате ли да кандидатствате за развод? Тогава се нуждаете от адвокат за правното уреждане на развода ви. Law & More е готов да ви съдейства. Веднага след като вие и партньорът ви се разведете, възникват важни въпроси.

КАНДИДАТСТВА ЗА РАЗЛИЧЕНИЕ?
ВЗЕМЕТЕ КОНТАКТ С LAW & MORE

Кандидатстване за развод

Искате ли да кандидатствате за развод? Тогава се нуждаете от адвокат за правното уреждане на развода ви. Law & More е готов да ви съдейства.

Бързо меню

Веднага след като вие и партньорът ви се разведете, възникват важни въпроси.

• Какви въпроси са свързани с развода?
• Кой ще продължи да живее у дома и кой ще напусне къщата или къщата ще бъде продадена?
• Как е организирана грижата за вашето дете?
• Какво е договорено относно изплащането на издръжка на дете и партньор?
• И какви споразумения сключвате относно разпределението на притежанията си?

Имате ли нужда от правна помощ при уреждането на развода ви, изготвянето на споразумение за развод и план за родителство? Law & More ще ви помогне да завършите развода си. Нашите юристи имат специализирани знания в областта на семейното право. Ние ще ви помогнем, ако искате да кандидатствате за развод или ако вие и вашият партньор желаете да уредите развода по взаимно съгласие.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

Адвокат

 Обадете се на + 31 40 369 06 83

Имате нужда от адвокат за развод?

Издръжка на дете

Издръжка на дете

Разводът има голямо влияние върху децата. Затова придаваме голяма стойност на интересите на вашите деца

Искайте развод

Адвокат за развод

Разводът е труден период. Ние ви помагаме през целия процес

Алименти на съдружника

Алименти на съдружника

Ще плащате ли или получавате издръжка? И колко? Ние ви насочваме и ви помагаме в това

Живейте отделно

Живейте отделно

Искате ли да живеете отделно? Ние ви помагаме

"Law & More адвокати

участват и

може да съпричастни с

проблем на клиента"

Развод при взаимна консултация

Ако вие и вашият партньор са в състояние да се консултират помежду си и да постигнете споразумения заедно, ние ще помогнем на вас и на вашия партньор при постигането на ясни споразумения по време на срещи в нашия офис. След като са направени споразумения за развода, ние гарантираме, че те са точно записани в споразумение за развод и евентуален родителски план. След като споразумението за развод е съставено и подписано от вас и вашия партньор, процедурата за развод често може да приключи бързо.

Едностранно развод

За съжаление, напрежението между бивши партньори понякога е твърде високо, така че вече не е реалистично да се провеждат взаимни консултации и да се постигат съвместни споразумения. Тогава можете да се свържете с нас за професионалната помощ на адвокат за развод, който ще договори всички правни аспекти за вас. Ние се стремим да постигнем възможно най-добрия резултат за вас. Правейки това, ние внимателно обмисляме всеки правен аспект. Заветът за развод и родителският план представляват основата за вашето бъдеще и бъдещето на вашето дете. Ето защо е много важно да се мисли за съдържанието на тези документи, заедно с a Law & More адвокат. По този начин можете да сте сигурни, че всички споразумения ще бъдат поставени на хартия по правно правилен начин.

Споразумение за развод

Споразумение за развод, какво означава това? Споразумението за развод е писмено споразумение между вас и вашия партньор. Пактът съдържа всички споразумения относно, наред с други неща, издръжката на партньорите, разпределението на домакинските ефекти, брачния дом, пенсията и разпределението на спестяванията. .

План за родителство

Имате ли непълнолетни деца? Ако е така, задължително е да се изготви план за родителство. Спогодбата за развод и родителският план са част от петицията за кандидатстване за развод. В родителския план се сключват споразумения за жизненото положение на децата, разпределението на ваканциите, споразуменията по отношение на възпитанието и посещенията. Ние ще ви помогнем да сключите и запишете споразуменията. Правим и изчисление на издръжката на детето.

Кандидатстване за развод

Следните компоненти са задължителни:
• разделение на всички задачи за грижа и възпитание;
• споразумения относно начина, по който се информирате взаимно за децата;
• сумата и периодът на издръжката, която вие или вашият партньор ще заплатите за възпитанието на децата;
• споразумения за това кой плаща специални разходи, като къмпинг почивните дни в спортния клуб.

В допълнение към задължителните компоненти е разумно да сключите споразумения по теми, които вие и вашият партньор считате за важни. Можете да измислите следните споразумения:

• споразумения за избор на училище, медицинско лечение и спестовни сметки;
• правила, например относно времето за легло и наказанието;
• контакт със семейството, например баби и дядовци, баби, чичовци и лели.

Развод с деца

Кандидатстването за развод има не само голямо влияние върху живота на вас и партньора ви, но и върху живота на вашето дете. Разводът ще доведе до това, че партньорът ви ще стане ваш бивш партньор. Това обаче не означава, че бившият ви партньор също ще стане бивш родител. Работата с бившия ви партньор по време и след развод изисква много усилия. Независимо от това, съдействащите родители са много важни за благосъстоянието на децата. Никой контакт или влошен контакт с някой от родителите не може да има сериозни негативни последици за детето. Независимо дали имате малки или по-големи деца, важно е техните интереси да бъдат взети предвид в процеса на развод..

За да сте сигурни, че децата ви страдат възможно най-малко от развода, важно е да постигнете ясни споразумения. Ние ви даваме правни съвети и преговаряме от ваше име.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или ни изпратете имейл:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.