За всички разводът е голямо събитие. Ето защо нашите адвокати за развод са на ваше разположение с личен съвет. Първата стъпка при развод е да се обадите на адвокат за развод. Разводът се произнася от съдията и само адвокат може да подаде молба за развода в съда.

НЕОБХОДИМО ПОМОЩ С ВАШЕТО ОТДЕЛЕНИЕ?
МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ С НАШИТЕ ПРАВИЛИ ЗА РАЗЛИЧЕНИЕ

Развод адвокат

За всички разводът е голямо събитие. Ето защо нашите адвокати за развод са на ваше разположение с личен съвет.

Бързо меню

Първата стъпка при развод е да се обадите на адвокат за развод. Разводът се произнася от съдията и само адвокат може да подаде молба за развода в съда. Съществуват различни правни аспекти на производството за развод, по които съдията ще вземе решение. Примери за тези правни аспекти са:

• Как се разпределят вашите съвместни активи?
• Има ли право бившият ви партньор на част от вашата пенсия?
• Какво ще кажете за данъчните последици от развода ви?
• Вашият партньор има ли право на издръжка на съдружника?
• Ако е така, какъв е размерът на издръжката на месец?
• И ако имате деца, как стоят нещата, които се отнасят за обработваните деца?
• Как се организира издръжката за деца?

Нашите адвокати за развод ви подкрепят

Има някои аспекти на уреждането на развод. Адвокат за развод от Law & More може да ви помогне и да ви помогне да подредите тези аспекти възможно най-добре. Нашите адвокати са специализирани в областта на семейното право. Любопитни ли сте какво можем да направим за вас? Тогава моля свържете се Law & More.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

Адвокат

 Обадете се на + 31 40 369 06 83

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

"Law & More адвокати

участват и

може да съпричастни с

проблем на клиента"

Нашите адвокати за развод имат личен подход и ще работят с вас, за да намерят подходящи решения за бъдещето. Ние разглеждаме всеки правен аспект и се стремим да постигнем възможно най-добрия резултат за вас.

Темите, с които можем да ви помогнем, са:

• Завет за развод;
• родителски план;
• Многогодишно споразумение;
• Разпределение на съвместни активи;
• издръжка на деца;
• издръжка на съдружника;
• Права за достъп на децата;
• пенсия;
• Дългове;
• Фискални последици.

Имате нужда от адвокат за развод?

Издръжка на дете

Издръжка на дете

Разводът има голямо влияние върху децата. Затова придаваме голяма стойност на интересите на вашите деца

Искайте развод

Искайте развод

Имаме личен подход и работим заедно с вас за подходящо решение

Алименти на съдружника

Алименти на съдружника

Ще плащате ли или получавате издръжка? И колко? Ние ви насочваме и ви помагаме в това

Живейте отделно

Живейте отделно

Искате ли да живеете отделно? Ние ви помагаме

Среща с адвоката за развод? Ето как се подготвяте!

Вие и вашият партньор сте взели решението. Развеждаш се. Но какво следва? Първата важна стъпка след това всеобхватно решение е да се обадите на адвокат за развод. В крайна сметка, когато разводът бъде уреден, възникват не само различни практически, но и правни въпроси: Какво ще се случи с вашия съвместен дом и ипотеката, която почива например? Как ще бъде разпределено разпределението на вашите спестявания и банкови сметки? И кой ще се грижи за ежедневните или финансови грижи за вашите деца? За да можете да ви помогнем в максимална степен с подреждането и записването на всички правни въпроси, свързани с развода, важно е вашият адвокат за развод да разполага с цялата необходима информация и документация.

Информация за срещата

Докато се подготвяте за срещата с вашия адвокат за развод, важно е да обсъдите редица важни въпроси с бившия си партньор. Как виждате бъдещето след развода по отношение на съвместния ви дом, финансовото положение и евентуалните ви деца? Ако преди уговорената среща вече има споразумение, например относно къщата или ежедневните грижи и контакти с децата ви, тогава съвместният адвокат за развод може лесно и бързо да запише тези споразумения в споразумение за развод и план за родителство.

Не е ли възможно да обсъдите и сключите съвместни договорености с бившия си партньор? След това можете да се обадите на своя адвокат за развод, който ще се стреми да постигне възможно най-добрия резултат за вас. В този случай все още е препоръчително, като се подготвяте за срещата с вашия адвокат за развод, да се запитате кои важни въпроси искате да разрешите и по какъв начин. Например, бихте ли искали да продължите да живеете в къщата и да се грижите ежедневно за децата си? В такъв случай адвокатът за развод може да ви каже точно какво може и трябва да бъде уредено и как да реализирате тези договорености.

• Индивидуален ли сте?
• Имате ли нужда от правна консултация?
• Искате ли ясен поглед върху вашата правна позиция?

Свържете се директно с нас чрез бутона.
Ще ви се обадим възможно най-скоро.

Нашите адвокати за развод ви подкрепят

Кои документи трябва да донеса?

Важно е да съберете някои важни документи и да ги доведете до вашата среща с адвоката за развод. На първо място, трябва да донесете вашата брачна книга или споразумение за съжителство и евентуално акт с предбрачното споразумение. Тази документация предоставя на адвоката информация за вашата и бившите ви партньори за правната позиция и представлява отправна точка за по-нататъшни споразумения. Вие и бившият ви партньор имате ли (наета) къща заедно? Ако това е така, ще трябва също да внесете със себе си своя ипотечен акт или договор за наем с вас. Вашето финансово положение е от значение и в контекста на развода. Можете да предоставите на своя адвокат за развод преглед на вашите банкови сметки и / или спестовни сметки, годишни отчети и последните три декларации за данък върху дохода. И накрая, информацията за вашите пенсии, осигуровки и всички дългове, които може да сте влезли, също е важна.

Развод и деца

Когато децата участват, е важно техните нужди също да бъдат взети предвид. Ние гарантираме, че тези нужди са взети под внимание колкото е възможно повече в регламента. Нашите адвокати за развод могат да съставят план за родителство заедно с вас, в който се определя разпределението на грижите върху вашите деца след развода. Можем също да изчислим размера на издръжката на детето, която трябва да бъде изплатена или получена.

Вече сте разведени и имате ли конфликт например относно спазването на издръжката на партньора или детето? Или имате основание да вярвате, че бившият ви партньор вече разполага с достатъчно финансови средства, за да се грижи за себе си? Нашите адвокати за развод също могат да ви предоставят правна помощ в такива случаи.

Собствена компания и развод

Имате ли собствена компания и се развеждате? Тогава трябва да вземете предвид допълнителни аспекти. Въпросите, които нашите аналитици за развод ще анализират заедно с вас, включват:

• Имате ли акции?
• принадлежат ли тези дялове на общността на собствеността?
• Какво се случва със собствената ви компания?
• Какви са последиците от раздялата за вашата собствена компания?
• Какви са данъчните последици?

Нашите адвокати за развод имат познания както за семейното право, така и за предприемаческото ноу-хау и затова в идеалния случай са в състояние да ви предоставят правна и данъчна помощ в тези случаи. Имате ли нужда от адвокат за развод? контакт Law & More.

Личен подход и насоки

Въпреки че препоръчваме някои подготовки преди консултация с вашия адвокат за развод, ние от Law & More разбирайте, че разводът е много мащабно събитие в живота ви и че може да не успеете да предвидите и конкретизирате бъдещето си непосредствено след развода. Защото Law & Moreадвокатите за развод имат личен подход и заедно с вас и евентуално бившият ви партньор ние ще определим вашето правно положение по време на разговора въз основа на документацията. Ще очертаем вашата визия и вашите желания за бъдещето. Адвокатите за развод на Law & More са експерти в областта на лицата и семейното право и се радват да ви ръководят, по възможност заедно с партньора ви, през процеса на развод.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или ни изпратете имейл:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.