Изследванията показват, че 30% от фалитите в Холандия са причинени от неплатени фактури. Има ли компания, която все още не е платила? Или сте частно лице и имате ли длъжник, който все още ви дължи пари? След това се свържете с Law & More адвокати за събиране на дългове

СЪБИРАТЕ ИЗВЪНРЕДНИ ФАКТУРИ?
КОНТАКТ LAW & MORE

Събиране на дългове Адвокат

Изследванията показват, че 30% от фалитите в Холандия са причинени от неплатени фактури. Има ли компания, която все още не е платила? Или сте частно лице и имате ли длъжник, който все още ви дължи пари? След това се свържете с Law & More адвокати за събиране на дългове Ние разбираме, че неплатените фактури са много досадни и нежелателни, поради което ние ви помагаме от началото до края на процеса на събиране. Нашите адвокати за събиране на дългове могат да преминат както чрез процедура за извънсъдебно събиране, така и чрез съдебна процедура за събиране на вземания с вас. Law & More също е запознат със закона за запор и може да ви помогне в случай на фалит. И накрая, няма значение за нас дали длъжникът живее в Холандия или е установен в чужбина. Поради нашия международен опит ние сме квалифицирани за по-сложни, оспорвани или по-големи претенции.

Бързо меню

Когато става въпрос за събиране на дългове, най-вероятно мислите за агенция за събиране на дългове или съдебен изпълнител, отколкото за адвокат за събиране на дългове. Това е така, защото и трите страни са в състояние да събират непогасени задължения. Съществуват обаче някои основни стъпки в процеса на събиране, които по принцип могат да бъдат извършени от адвокат за събиране на дългове:

• Само адвокат за събиране на дългове е оправомощен да води съдебни производства за искове над 25.000,00 XNUMX евро.
• Упълномощен да изземе имуществото и доходите на длъжник
• Само адвокат за събиране на дългове е упълномощен да подава искане за несъстоятелност.
• Само адвокат за събиране на дългове е упълномощен да разглежда дела по събиране на международни задължения.
• Квалифициран за разрешаване на правни спорове. Адвокатът за събиране на дългове е по-подходящ да предлага индивидуални решения и да оценява и опровергава защитата.

Често се случва, че по време на процедурата по събиране, все още е необходимо да се премине от агенция за събиране или съдебен изпълнител към адвокат по събиране. В такава ситуация е по-лесно и по-организирано да бъдете веднага в една и съща фирма, където вече сте известни и файл вече е създаден за вас.

Руби ван Керсберген

Руби ван Керсберген

Адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

"Получих
професионални съвети
в уговорения срок. "

Подходът на агенцията за събиране на дългове

За всяка процедура за събиране трябва да се предприемат редица стъпки. Първата стъпка е да информирате длъжника, че не изпълнява задължението си за плащане. Това е така, защото трябва да му дадете възможност да плати в разумен период от време, без допълнителни разходи. За целта трябва да изпратите на длъжника писмено напомняне. Това напомняне се нарича известие за неизпълнение. Периодът от четиринадесет дни обикновено се счита за разумен период, в който длъжникът е помолен да плати вземането. Разбира се, Law & Moreадвокатите могат да съставят известие за неизпълнение за вас.

Ако не е изпратено уведомление за неизпълнение, съдията ще отхвърли всеки иск за обезщетение. Съществуват обаче ситуации, при които не е необходимо да се изпраща известие за неизпълнение, например спазването на споразумението е трайно невъзможно. Независимо от това, препоръчително е винаги да се изпраща известие за неизпълнение като предпазна мярка. Ако искането за плащане не е изпълнено, можем да започнем процеса на събиране.

Четирите стъпки на правото на колекция

контакт Law & More изображение

Контакти Law & More

Имате ли работа с неплащащ клиент? контакт Law & More

Ingebrekestelling изображение

Известие за неизпълнение

Молим длъжника да плати чрез известие за неизпълнение

Minnelijke fase изображение

Друга фаза

Ние организираме преговори, за да накараме длъжника да плати или да направи споразумение за плащане

Gerechelijke fase изображение

Съдебна фаза

Започваме съдебно производство и изземваме имущество, ако е необходимо

проба1X1_

Фазите на процеса на събиране

Има два възможни етапа в процеса на събиране: приятелски етап, известен още като извънсъдебен етап, и съдебният етап ..

Друга фаза
Ако отношенията между страните са добри, препоръчително е първо да преминете през другата фаза. В тази фаза се опитваме да насърчим длъжника да плаща чрез писмени напомняния и телефонни контакти. Възможно е тези дискусии и преговори да доведат до режим на плащане. Препоръчваме да се установи споразумение за плащане. Нашите адвокати за събиране на дългове могат да се погрижат за това. Предимството на приятелската фаза е, че отношенията между страните често не се увреждат и не се дължат никакви разходи за съдебни производства.

Съдебна фаза
Ако приятелският етап не може да бъде завършен с плащане от длъжника или с платежно споразумение, може да се образува съдебно производство. Възможно е също така да се прескочи приятелският етап и да се започне незабавно съдебно производство. В правна фаза искаме плащане на дължимите суми и разходи за събиране пред съда. Преди да започне съдебното производство, е възможно да бъде конфискувано имуществото на длъжника. Това се нарича припадък на консерватория. Предоставянето на запор е предназначено да гарантира, че длъжникът не е в състояние да премести имущество, преди съдът да се произнесе, така че всъщност да възстановите разходите си от длъжника. Ако съдията възложи иска, предпазният запор ще бъде преобразуван в принудително изпълнение. Това означава, че приложените активи могат да се продават от съдебния изпълнител публично, ако длъжникът все още не плаща. Постъпленията от тези активи ще бъдат използвани за изплащане на вземането ви. Law & MoreАдвокатите за събиране на дългове имат опит в областта на правото на запор и се радват да ви помогнат по време на съдебното производство.

Предотвратяване на рискове
Law & More също така предоставя подкрепа за предотвратяване на рискове, свързани с плащането и закъснялото плащане. Например, съветваме клиентите да включат в общите си условия условията за плащане, които могат да избегнат неясноти в случай на забавяне на плащането. Искате ли повече информация за това? Моля, свържете се с адвокатите за събиране на дългове на Law & More.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.