Всеки предприемач или частно лице трябва да се справи със създаването на споразумение за сътрудничество. Съдържанието на споразумението трябва да бъде внимателно определено. Следователно съставянето на споразумение е задача за специалистите. В крайна сметка на практика често се случва не всички подробности да бъдат внимателно обмислени. Стандартно споразумение за сътрудничество е лесно да се намери и изтегли онлайн. Такова стандартно споразумение изглежда евтино и бързо решение, но не е така.

ТРЯБВАШ ЛИ ДОГОВОР ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

Споразумение за сътрудничество

Всеки предприемач или частно лице трябва да се справи със създаването на споразумение за сътрудничество. Съдържанието на споразумението трябва да бъде внимателно определено. Следователно съставянето на споразумение е задача за специалистите. В крайна сметка на практика често се случва не всички подробности да бъдат внимателно обмислени. Стандартно споразумение за сътрудничество е лесно да се намери и изтегли онлайн. Такова стандартно споразумение изглежда евтино и бързо решение, но не е така. Въпреки добрите намерения и съгласието предварително, в този договор често се появяват клаузи, които не са ясни или са отворени за множество тълкувания след това.

Ето защо е от съществено значение да се потърси съвет от специализиран адвокат по споразумение за сътрудничество. Това ще предотврати неясноти и скъпи процедури в бъдеще. Можем да ви посъветваме по време на вашите преговори и, ако желаете, да ви представляваме. Интересувате ли се от съвет? Тогава моля свържете се с нас.

Договор за сътрудничество

Тълкуването на договор за сътрудничество, въпросът дали даден договор е изпълнен правилно и последствията от неизправното изпълнение на договор са ежедневни теми. Договорът за сътрудничество е една от специалностите на Law & More.

Имате ли нужда от помощ при съставянето на договор за сътрудничество? Не са изпълнени споразуменията и искате ли да прекратите сътрудничеството? Или имате спор в резултат на споразумение? Това са въпроси, с които нашите адвокати по договори за сътрудничество ще се радват да ви помогнат. Разполагаме с всички необходими знания, за да ви предоставим възможно най-доброто решение.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”

Теми, обработвани от Law & Moreадвокатите включват:

• изготвяне и оценка на постоянни и временни договори;
• прекратяване на договорите (прекратяване, прекратяване, анулиране);
• поставяне на другата страна в неизпълнение в случай на неспазване на споразумение за сътрудничество;
• справяне със спорове, произтичащи от споразумение;
• договаряне на съдържанието на договор за сътрудничество.

Law & More е международна компания по отношение на обхвата и естеството на услугите си. Това означава, че в допълнение към националните споразумения за сътрудничество, фокусът ни е също върху международните споразумения. Международните споразумения изискват допълнително внимание по отношение на приложимите закони и разпоредби и правилния превод на правните термини. Ние също така сме активни за стартиране, като им помагаме за успешното стартиране.

Изготвяне на споразумение за сътрудничество

Като специалисти в областта на споразуменията за сътрудничество, ние сме призовани да изготвим или наблюдаваме много различни видове споразумения. По-долу ще намерите няколко примера:

• трудови договори;
• общи условия;
• споразумения с акционери;
• договори за наем и лизинг;
• договори за паричен заем;
• строителни договори;
• споразумения за покупко-продажба;
• договори за пратки;
• агенционни договори;
• споразумения за неразгласяване;
• договори за поглъщане;
• фиксиране на споразумения;
• споразумения за дистрибуция.

Ако наемете Law & More за да съставим споразумение за сътрудничество, ще поговорим с вас, за да разберем какви са вашите желания. Тогава ще проучим възможностите и ще подготвим споразумение за вас внимателно.

Свикнали сме да работим бързо и точно и не е нужно да чакате дълго за отговори на вашите въпроси. Имате ли нужда от помощ при съставянето на споразумение за сътрудничество? Попълнете формата за контакт на Law & More.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.