Възможности за кариера

Law & More

Law & More е динамична, мултидисциплинарна адвокатска кантора, разположена в Научния парк в Айндховен; наричана още Силициевата долина на Холандия. Ние комбинираме ноу-хау на голяма корпоративна и данъчна служба с личното внимание и индивидуално обслужване, което подхожда на бутиков офис. Нашата адвокатска кантора е наистина международна по отношение на обхвата и естеството на нашите услуги и работи за редица сложни холандски и международни клиенти, от корпорации и институции до физически лица. За да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, ние имаме специализиран екип от многоезични адвокати и юристи, които овладяват, наред с други неща, руския език. Екипът има приятна и неформална атмосфера.

В момента имаме място за студентски стаж. Като студент стажант, вие участвате в ежедневната ни практика и получавате отлична подкрепа. В края на вашия стаж ще получите оценка за стаж от нас и ще отидете стъпка по-напред в отговора на въпроса дали юридическата професия е за вас. Продължителността на стажа се определя при консултация.

Профил

Очакваме следното от нашия студентски стажант (и):

  • Отлични умения за писане
  • Отлично владее както холандския, така и английския език
  • Правите юридическо образование на ниво HBO или WO
  • Имате демонстриращ интерес към корпоративното, договорното, семейното или имиграционното право
  • Имате отношение без глупости и сте талантливи и амбициозни
  • Вие сте на разположение за 3-6 месеца

Отговор

Искате ли да отговорите на това свободно място? Изпратете вашето CV, мотивационно писмо и списък с марки (и) до [имейл защитен] Можете да се обърнете към писмото си до г-н TGLM Meevis.

Law & More винаги се интересува от запознаване с талантливи и амбициозни професионалисти с добро образование и професионален опит.

Law & More B.V.