Искате ли да създадете предприятие? Или вече сте предприемач? Ако е така, тогава несъмнено ще трябва да се справите с търговското право. Още в момента на създаването на предприятие ще трябва да се справите с въпроса коя форма на фирма е най-подходяща. Освен това трябва да се изготвят всички видове споразумения. През годините много неща могат да се променят и във фирмата. Фирменият формуляр може би вече не е подходящ. Конфликти могат да възникнат между акционери или между асоциирани лица.

В НЕОБХОДИМОСТ ОТ КОРПОРАТИВЕН ПРАВНИК?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

Бизнес Адвокат

Искате ли да създадете предприятие? Или вече сте предприемач? Ако е така, тогава несъмнено ще трябва да се справите с търговското право. Още в момента на създаването на предприятие ще трябва да се справите с въпроса коя форма на фирма е най-подходяща. Освен това трябва да се изготвят всички видове споразумения. С течение на годините много неща могат да се променят и във фирмата. Фирменият формуляр може би вече не е подходящ. Конфликти могат да възникнат между акционери или между асоциирани лица. Или може би вашето предприятие вече не притежава достатъчно ликвидни активи. Law & More е специалист в областта на холандското търговско право. От момента на учредяването до момента на ликвидацията на компанията, можем да ви предоставим юридически и фискални съвети.

Бързо меню

Закон за юридическите лица

Ние от Law & More може да ви помогне с избора на правилната форма на фирмата. Може да се направи разграничение между форми с правосубектност и форми без правосубектност. Ако предприятието притежава правосубектност, то може да участва в юридически сделки също като физически лица. В този случай вашата компания може да сключи споразумения, да има имущество и дългове и да носи отговорност.

Том Мевис - адвокат Айндховен

Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

 Обадете се на +31 40 369 06 80

Защо да изберете Law & More?

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More се предлага от понеделник до петък
от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати се вслушват във вашия случай и излизат
с подходящ план за действие

Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

"Law & More адвокати
участват и
може да съпричастни с
проблемът на клиента ”


Управление на корпорацията

Когато искате да управлявате корпорация, трябва да изберете форма на фирма. Коя правна форма е подходяща зависи от различни фактори, като например изискванията за учредяване, юридическо лице, солидарна отговорност и евентуално прехвърляемостта на акциите. И какво ще стане, ако някой от партньорите на общо партньорство (VOF) иска да напусне компанията? А какво ще кажете за Flex-BV? Тези субекти се уреждат от дружественото право. Много неща могат да бъдат договорени предварително по договор. Ето защо е препоръчително да се включат услугите на корпоративен адвокат преди създаването на компанията.

Сътрудничество

Вие като компания възнамерявате да си сътрудничите с други компании с цел да запазите пазарната си позиция? Или напротив, с плана за навлизане на нов пазар? Ако искате да съставите стратегически съюз, можем да ви посъветваме за рисковете и ползите. Освен това заедно можем да открием кои форми на сътрудничество са подходящи.

Бизнес право

Сливания и придобивания

Имате ли намерение да обедините вашата компания с друга, защото искате да стимулирате растежа например? Тогава има три типа сливания: сливане на дружества, сливане на акции и юридическо сливане. Кое е най-подходящо за вашата компания, зависи от конкретната ситуация. Law & More адвокатите могат да ви посъветват по този въпрос.

Понякога друга компания може да се интересува от вашата. Може да ви предложи да продадете бизнеса си на него. Ако искате да приемете това искане, тогава можем да ви предоставим съвет предварително. Можем да договорим и за вас.

Ако една компания не иска техните акции да бъдат продадени и приобретателят се приближи до акционерите, ние говорим за враждебно приемане. Ние знаем как да защитим вашата компания в подобни ситуации и можем да ви помогнем с правен съвет.

Освен това е от съществено значение да извършите надлежна проверка, особено ако вие като фирма купувате друга фирма. Искате цялата информация, необходима, за да направите обмислен избор за сливане или придобиване.

Корпоративните адвокати на Law & More ще ви даде задълбочена правна консултация за вашата компания. Превеждаме закона на практически условия, за да можете наистина да се възползвате от нашите съвети. Накратко, Law & More може да ви предостави правна помощ по следните въпроси:

• създаване на компания
• финанси
• сътрудничество между компаниите
• сливания и придобивания
• преговори и съдебни спорове, когато става дума за конфликти между акционери и / или асоциирани лица
• отговорност на директорите

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Айндховен?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 на stuur een e-mail naar:

г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - [имейл защитен]
г-н. Максим Ходак, адвокат в & More - [имейл защитен]

Law & More B.V.