ИСКАТЕ ЛИ ЗА ЗАКОНА ФИРМА В НИДЕРЛАНДИТЕ?

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

 Свикнали сме да работим за местни и международни клиенти.

 Високо ниво на обслужване за всеки клиент, физически лица, както и за фирми или институти.

 Ние сме на разположение. Също и днес.

Адвокатско дружество в Айндховен и Амстердам - Law & More

Лесно достъпен


Law & More се предлага от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 часа и през почивните дни от 09:00 до 17:00 часа

Добра и бърза комуникация


Нашите адвокати изслушват вашия случай и измислят подходящ план за действие

Личен подход


Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Кои са адвокатите Law & More?

Ние сме динамична холандска адвокатска кантора с международен характер, специализирана в различни области на холандското право. Говорим холандски, английски, френски, немски, полски, турски, руски и украински. Нашата фирма предлага услуги в голям брой правни области за компании, правителства, институции и физически лица. Нашите клиенти идват от Холандия и чужбина. Известни сме с нашия ангажиран, достъпен, воден, безсмислен подход.

Можете да се свържете Law & More за почти всички въпроси, за които имате нужда от адвокат или правен съветник.

• Вашите интереси винаги са от първостепенно значение за нас;
• Ние сме пряко достъпни;
• Назначенията могат да се правят по телефона (T: +31403690680 XNUMX XNUMX XNUMX or T: +31203697121 XNUMX XNUMX XNUMX), имейл (info@lawandmore.nl) или чрез нашия онлайн инструмент lawyerappointment.nl;
• Ние таксуваме разумни тарифи и работим прозрачно;
• Имаме офиси в Айндховен и Амстердам.

Вашият конкретен въпрос или ситуация не е ли на нашия уебсайт? Не се колебайте да се свържете с нас. Вероятно и ние можем да ви помогнем.

Нашия екип

Том Мевис


Управляващ партньор / адвокат
Максим Ходак


Партньор / адвокат

Много съм доволен от обслужването на Law & More. Имаше изключително добра и бърза комуникация, в резултат на което това, за което имах нужда от помощ, беше бързо разрешено. Той отива на работа бързо, директно и внимателно. Наистина препоръчително!

Зое, Айндховен

Бях подпомогнат в процеса на развод. Получих висококвалифицирана помощ от професионален екип. Важен момент в сътрудничеството е личният подход към клиента, като се вземат предвид конкретната ситуация и интересите на клиента.
Дженифър, Айндховен

Достигнах Том два пъти за 2 години, тъй като спешно се нуждаех и от двата случая правен съвет по огромен проблем с клиент. Винаги ми даваше най-добрите стъпки, като ми помагаше във всеки един момент, разбирайки много ясно различните нюанси и залагания на проблема, и два пъти беше много реактивен и можехме да намерим извънсъдебно споразумение с клиента и отгоре от които поддържат приятелски и продължават бизнес отношения с клиента. Благодаря !
Каролайн, Барселона

Влязох в офиса с оловни обувки, с писмо от общината в ръце, че детската градина ще бъде затворена. Но писмото за възражение беше написано толкова професионално, че моят дневен център може да остане отворен след изслушването! Доставена най-добра работа!

Синдра Осепа, Айндховен

Том е много знаещ адвокат, който ми свърши чудесна работа, като ми обясни връзката между редица различни правни части.
Коен, де Кок

Получени професионални съвети в уговорения срок. Много доволен и горещо препоръчвам компанията и лично M.Hodak.
Влад Добровински, Амстердам

Методът на работа на нашите адвокати

1. Запознаване
Любопитен за вашата позиция по правен въпрос и какво Law & More може да направи за вас? Моля свържете се Law & More. Можете да се запознаете и да изпратите въпроса си до нашите адвокати по телефон или имейл. Ако желаете, те ще Ви насрочат среща в Law & More офис.
2. Обсъждане на случая
По време на срещата в адвокатската кантора ние ще ви опознаем допълнително и ще обсъдим предисторията и възможните решения във вашия правен въпрос. Адвокатите на Law & More също ще посочат какво могат да направят за вас в конкретни условия и какви могат да бъдат следващите ви стъпки.
3. План стъпка по стъпка
Когато инструктирате Law & More за да представляват вашите интереси, нашите адвокати ще изготвят договор за услуги. Този договор описва договореностите, които те са обсъдили преди с вас. Вашето дело обикновено ще се води от адвоката, с когото сте били в контакт.
4. Работа със случая
Начинът, по който се разглежда делото ви, зависи от вашия правен въпрос, който може да се отнася например до изготвяне на съвет, оценка на договор или провеждане на съдебно производство. В Law & More разбираме, че всеки клиент и неговата или нейната ситуация са различни. Ето защо използваме личен подход. Нашите адвокати винаги се стремят бързо да разрешат всеки правен проблем.

статии

често задавани въпроси

Какво струва наемането на адвокат?
Разходите за адвокат зависят от вида на заданието и продължителността му.

Разходите за нашите правни услуги обикновено се базират на почасова ставка и се начисляват периодично. Понякога обаче може да се направи споразумение с фиксирана цена. Law & More е готов да предостави предварителна оценка или отчет за разходите, свързани с възлагането. След това винаги ще получавате ясна спецификация на броя на прекараните часове и свършената работа.

Law & More прилага следните часови ставки:

Адвокат 195 € - 225 €

Партньор 250 € - 275 €

Всички цени са без ДДС от 21%. Тарифите могат да бъдат преразглеждани ежегодно.

Law & More не е свързан с холандския съвет за правна помощ и не предлага услуги въз основа на „добавка“. Ако искате да се класирате за субсидирана правна помощ, препоръчваме ви да се свържете с друга адвокатска кантора.
Какво прави адвокат?
Без значение какъв е правният въпрос, адвокатите на Law & More може да ви насочва и подпомага от началото до края на всеки правен въпрос, на базата на добре обмислена, авангардна стратегия. Независимо дали съставяте и преглеждате правни документи или предоставяте правни съвети във вашия случай, Law & More има ли за теб! Нашата адвокатска кантора също предлага юридически услуги за разрешаване на спорове и съдебни спорове както за бизнеса, така и за физическите лица и извършва балансирана оценка на възможностите и риска преди всички съдебни производства. Освен това, Law & More не само ви предлага правни услуги като съветник и съдебен спор, но също така ви е на разположение и като спаринг партньор.

За всеки правен въпрос адвокатите в Law & More прилагайте ясна стратегия, състояща се от четири стъпки: опознаване, обсъждане на случая заедно, изпълнение на поетапния план и справяне със случая.
Кога имате нужда от адвокат?
Предприемач ли сте или частно лице, изправено пред правен проблем и бихте ли искали да го разрешите? Тогава е разумно да потърсите адвокат. В крайна сметка, независимо дали сте предприемач или физическо лице, всеки правен проблем може да има голямо финансово, материално или нематериално въздействие върху вашия бизнес или живота ви. В Law & More, разбираме, че всеки правен проблем е твърде много. Следователно, за разлика от повечето адвокатски кантори, Law & More ви предлага нещо допълнително. Като има предвид, че повечето адвокатски кантори имат познания само за ограничена част от нашето право и редовно извършват работа, Law & More Ви предлага, в допълнение към обширни и специфични правни познания, бързо обслужване и личен подход. Например нашите адвокати са експерти в областта на семейното право, трудовото право, корпоративното право, правото на интелектуална собственост, правото на недвижими имоти и спазването. А що се отнася до бизнеса, Law & More действа за предприемачи в различни отрасли на промишлеността, транспорта, селското стопанство, здравеопазването и търговията на дребно.

Искате ли да знаете какво Law & More както адвокатска кантора в Айндховен може да направи за вас? След това се свържете Law & More, нашите адвокати ще се радват да ви помогнат. Можете да си уговорите среща

• по телефона: +31403690680 или +31203697121
• чрез имейл: info@lawandmore.nl
• чрез страницата на Law & More: https://lawandmore.eu/appointing/
Как да разбера кой адвокат ми трябва?
Кой адвокат ви е необходим, обикновено зависи от естеството на вашия правен въпрос. Например, имате ли въпрос относно вашата компания? След това се нуждаете от адвокат, който е специализиран в дружественото право. Вашият правен въпрос има ли международен характер? Тогава ви е по-добре с адвокат, който е специализиран в международното право. Трябва също така да се отбележи, че повечето правни въпроси се отнасят до повече от една правна област, така че е важно да се ангажира адвокат, който има познания за всяка от съответните области на правото.

Law & More е адвокатска кантора, активна в областта на корпоративното право, правото на интелектуална собственост и технологиите, както и трудовото право, семейното право, имиграционното право и правото на недвижими имоти. В допълнение към нашите широки познания по холандско (процесуално) право, Law & More също е международен по обхват и характер на своите услуги. За да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, имаме специализиран екип от многоезични адвокати и юристи, които говорят английски, немски, френски, испански, турски, руски и украински.

Търсите ли друга област на правото? След това разгледайте нашата експертна страница, която изброява всички наши области на правото. Нашите адвокати са експерти във всички споменати области и с удоволствие ще ви помогнат във всяка една област.
Как да разбера кой адвокат ми трябва?
Кой адвокат ви е необходим, обикновено зависи от естеството на вашия правен въпрос. Например, имате ли въпрос относно вашата компания? След това се нуждаете от адвокат, който е специализиран в дружественото право. Вашият правен въпрос има ли международен характер? Тогава ви е по-добре с адвокат, който е специализиран в международното право. Трябва също така да се отбележи, че повечето правни въпроси се отнасят до повече от една правна област, така че е важно да се ангажира адвокат, който има познания за всяка от съответните области на правото.

Law & More е адвокатска кантора, активна в областта на корпоративното право, правото на интелектуална собственост и технологиите, както и трудовото право, семейното право, имиграционното право и правото на недвижими имоти. В допълнение към нашите широки познания по холандско (процесуално) право, Law & More също е международен по обхват и характер на своите услуги. За да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, имаме специализиран екип от многоезични адвокати и юристи, които говорят английски, немски, френски, испански, турски, руски и украински.

Търсите ли друга област на правото? След това разгледайте нашата експертна страница, която изброява всички наши области на правото. Нашите адвокати са експерти във всички споменати области и с удоволствие ще ви помогнат във всяка една област.