ТЪРСИШ ЛИ
ЮРИДИЧЕСКА ФИРМА В ХОЛАНДИЯ?

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Свикнали сме да работим за местни и международни клиенти.

Проверени Високо ниво на обслужване за всеки клиент, физически лица, както и за фирми или институти.

Проверени Ние сме на разположение. Също и днес.

Адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam - Law & More

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Офис изображениеНие сме динамична холандска адвокатска кантора с международен характер, специализирана в различни области на холандското право. Ние говорим холандски, английски, френски, немски, турски, руски и украински. Нашата фирма предлага услуги в голям брой области на правото за компании, правителства, институции и физически лица. Нашите клиенти идват от Холандия и чужбина. Известни сме с нашия ангажиран, достъпен, движещ се без глупост подход.
Проверени Можете да се свържете Law & More за почти всички въпроси, за които имате нужда от адвокат или правен съветник.
Проверени Вашите интереси винаги са от първостепенно значение за нас;
Проверени Ние сме директно достъпни;
Проверени Записване по телефона (+31403690680 or +31203697121), имейл (info@lawandmore.nl) или чрез нашия онлайн инструмент lawyerappointment.nl;
Проверени Ние начисляваме разумни цени и работим прозрачно;
Проверени Имаме офиси в Eindhoven намлява Amsterdam.

Вашият конкретен въпрос или ситуация не е ли на нашия уебсайт?
Не се колебайте да се свържете с нас. Вероятно можем да помогнем и на вас.

Образ на Том Мевис

Управляващ партньор / адвокат

Методът на работа на нашите адвокати

1. Запознаване

Любопитен за вашата позиция по правен въпрос и какво Law & More може да направи за вас? Моля свържете се Law & More. Можете да се запознаете и да изпратите въпроса си до нашите адвокати по телефон или имейл. Ако желаете, те ще Ви насрочат среща в Law & More офис.

2. Обсъждане на случая

По време на срещата в адвокатската кантора ние ще ви опознаем допълнително и ще обсъдим предисторията и възможните решения във вашия правен въпрос. Адвокатите на Law & More също ще посочат какво могат да направят за вас в конкретни условия и какви могат да бъдат следващите ви стъпки.

3. План стъпка по стъпка

Когато инструктирате Law & More за да представляват вашите интереси, нашите адвокати ще изготвят договор за услуги. Този договор описва договореностите, които те са обсъдили преди с вас. Вашето дело обикновено ще се води от адвоката, с когото сте били в контакт.

4. Работа със случая

Начинът, по който се разглежда делото ви, зависи от вашия правен въпрос, който може да се отнася например до изготвяне на съвет, оценка на договор или провеждане на съдебно производство. В Law & More разбираме, че всеки клиент и неговата или нейната ситуация са различни. Ето защо използваме личен подход. Нашите адвокати винаги се стремят бързо да разрешат всеки правен проблем.

Какво казват клиентите за нас

Често задавани въпроси

Какво струва наемането на адвокат?

Разходите за адвокат зависят от вида на заданието и продължителността му.

Разходите за нашите правни услуги обикновено се базират на почасова ставка и се начисляват периодично. Понякога обаче може да се направи споразумение с фиксирана цена. Law & More е готов да предостави предварителна оценка или отчет за разходите, свързани с възлагането. След това винаги ще получавате ясна спецификация на броя на прекараните часове и свършената работа.

Law & More прилага следните часови ставки:
Адвокат 195 € - 225 €
Партньор 250 € - 275 €

Всички цени са без ДДС от 21%. Тарифите могат да бъдат преразглеждани ежегодно.
Law & More не е свързан с холандския съвет за правна помощ и не предлага услуги въз основа на „добавка“. Ако искате да се класирате за субсидирана правна помощ, препоръчваме ви да се свържете с друга адвокатска кантора.

Какво прави адвокат?

Без значение какъв е правният въпрос, адвокатите на Law & More може да ви насочва и подпомага от началото до края на всеки правен въпрос, на базата на добре обмислена, авангардна стратегия. Независимо дали съставяте и преглеждате правни документи или предоставяте правни съвети във вашия случай, Law & More има ли за теб! Нашата адвокатска кантора също предлага юридически услуги за разрешаване на спорове и съдебни спорове както за бизнеса, така и за физическите лица и извършва балансирана оценка на възможностите и риска преди всички съдебни производства. Освен това, Law & More не само ви предлага правни услуги като съветник и съдебен спор, но също така ви е на разположение и като спаринг партньор.

За всеки правен въпрос адвокатите в Law & More прилагайте ясна стратегия, състояща се от четири стъпки: опознаване, обсъждане на случая заедно, изпълнение на поетапния план и справяне със случая.

Колко бързо ще ми бъде помогната?

Нашите адвокати са свикнали да работят бързо, така че никога няма да се налага да чакате дълго отговор на вашия имейл или някой от нашите служители да се обади по телефона. Скоростта и експертизата са от първостепенно значение за нас, така че можете да разчитате на бърза и целенасочена комуникация и обработка на вашия правен въпрос.

- Law & More екипът работи по практичен и личен начин както за международни, така и за национални компании и физически лица. Нашите офиси в Eindhoven намлява Amsterdam имаме дълго работно време и сме отворени вечер и през почивните дни: от понеделник до петък от 8 до 10 часа и в събота и неделя от 9 до 5 часа

Кога имате нужда от адвокат?

Предприемач ли сте или частно лице, изправено пред правен проблем и бихте ли искали да го разрешите? Тогава е разумно да потърсите адвокат. В крайна сметка, независимо дали сте предприемач или физическо лице, всеки правен проблем може да има голямо финансово, материално или нематериално въздействие върху вашия бизнес или живота ви. В Law & More, разбираме, че всеки правен проблем е твърде много. Следователно, за разлика от повечето адвокатски кантори, Law & More ви предлага нещо допълнително. Като има предвид, че повечето адвокатски кантори имат познания само за ограничена част от нашето право и редовно извършват работа, Law & More Ви предлага, в допълнение към обширни и специфични правни познания, бързо обслужване и личен подход. Например нашите адвокати са експерти в областта на семейното право, трудовото право, корпоративното право, правото на интелектуална собственост, правото на недвижими имоти и спазването. А що се отнася до бизнеса, Law & More действа за предприемачи в различни отрасли на промишлеността, транспорта, селското стопанство, здравеопазването и търговията на дребно.

Искате ли да знаете какво Law & More като адвокатска кантора в Eindhoven може да направи за вас? След това се свържете Law & More, нашите адвокати ще се радват да ви помогнат. Можете да си уговорите среща

• по телефона: +31403690680 or +31203697121
• чрез имейл: info@lawandmore.nl
• чрез страницата на Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Как да разбера кой адвокат ми трябва?

Кой адвокат ви е необходим, обикновено зависи от естеството на вашия правен въпрос. Например, имате ли въпрос относно вашата компания? След това се нуждаете от адвокат, който е специализиран в дружественото право. Вашият правен въпрос има ли международен характер? Тогава ви е по-добре с адвокат, който е специализиран в международното право. Трябва също така да се отбележи, че повечето правни въпроси се отнасят до повече от една правна област, така че е важно да се ангажира адвокат, който има познания за всяка от съответните области на правото.

Law & More е адвокатска кантора, активна в областта на корпоративното право, правото на интелектуална собственост и технологиите, както и трудовото право, семейното право, имиграционното право и правото на недвижими имоти. В допълнение към нашите широки познания по холандско (процесуално) право, Law & More също е международен по обхват и характер на своите услуги. За да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, имаме специализиран екип от многоезични адвокати и юристи, които говорят английски, немски, френски, испански, турски, руски и украински.

Търсите ли друга област на правото? След това разгледайте нашата експертна страница, която изброява всички наши области на правото. Нашите адвокати са експерти във всички споменати области и с удоволствие ще ви помогнат във всяка една област.

Law & More