На 1 юли 2017 г. в Холандия трудовото законодателство се променя ...

На 1 юли 2017 г. в Холандия трудовото законодателство се променя. И с това условията за здраве, безопасност и превенция.

Условията на труд са важен фактор в трудовото правоотношение. Следователно работодателите и служителите могат да се възползват от ясни споразумения. Към настоящия момент има огромно разнообразие от договори между службите за здраве и безопасност, лекари на компанията и работодатели, което може да доведе до недостатъчни грижи. За да се бори с тази ситуация, правителството въвежда основния договор.

Stappenplan Arbozorg

Правителството ще въведе и «Stappenplan Arbozorg». Този план трябва да доведе до достойно изпълнение на схемата за здраве и безопасност в рамките на компанията. Не само работодателят, но и съветникът по заетостта или представителството на персонала и външната служба за здраве и безопасност ще играят роля в този план.

Чудите ли се какви последици ще има новото законодателство за вашата организация? На 13 юни 2017 г. Министерството на социалните въпроси и заетостта представи дигиталния инструментариум «Промените в трудовото законодателство», където можете да намерите информационни бюлетини, документи и анимации за промените в законодателството.

Law & More