ИМАТЕ НУЖДА ОТ АДВОКАТ ПО СЕМЕЕН БИЗНЕС?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Адвокат по семеен бизнес

Law & More притежава дълбоки познания и опит в консултирането и подпомагането на предприятия, управлявани от собственици, както в Холандия, така и в международен план. С течение на годините ние разработихме задълбочено разбиране на това, което движи холандските и международните семейни бизнеси и предоставяме стратегически правни и данъчни съвети, за да им помогнем да идентифицират и постигнат целите си.

Ние съветваме по въпросите на защитата на активите и как успешно да защитим бизнеса от правни данъчни и финансови рискове, включително, но не само, смекчаване на тяхното въздействие.

Law & More активно съветва за избора на най-подходящите и данъчно ефективни структури за семейния бизнес, независимо дали в международен план или в рамките на Холандия, използвайки пълния мащаб на холандските и многопредметни корпоративни опции.

Ние сме квалифицирани да се справим ефективно с правни спорове и конфликти между членовете на семейството, акционерите и ръководството, бенефициентите и попечителите.

Нашите специалисти съветват за продажбата на бизнеса, като същевременно ограничават излагането на нидерландски данъчни задължения.

Образ на Том Мевис

Том Мевис

УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР / АДВОКАТ

tom.meevis@lawandmore.nl

Нашите адвокати за семеен бизнес са готови за вас

Корпоративен Адвокат

Всяка компания е уникална. Следователно ще получите правен съвет, който е пряко свързан с вашата компания.

Ако се стигне до това, ние също можем да заведем дело вместо вас. Свържете се с нас за условията.

Ние сядаме с вас, за да изработим стратегия.

Всеки предприемач трябва да се справи с дружественото право. Подгответе се добре за това.

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати за семеен бизнес са готови да ви помогнат:

Office Law & More

субсидиите

Предоставянето на субсидии означава, че имате право на финансов ресурс от административен орган с цел финансиране на определени дейности. Предоставянето на субсидии винаги има правно основание. В допълнение към определянето на правила, субсидиите са инструмент, който правителствата използват. По този начин правителството стимулира желаното поведение. Субсидиите често са подложени на условия. Тези условия могат да бъдат проверени от правителството, за да се види дали те са изпълнени.

Много организации зависят от субсидиите. Но на практика често се случва правителството да изтегля субсидиите. Можете да мислите за ситуацията, която правителството намалява. Правна защита е налична и срещу решение за отмяна. Като възразите срещу оттеглянето на субсидия, в някои случаи можете да гарантирате, че правото ви на субсидия се запазва. Съмнявате се дали субсидията ви е законно изтеглена или имате други въпроси относно държавните субсидии? Тогава не се колебайте да се свържете с административните адвокати на Law & More, Ще се радваме да ви посъветваме по вашите въпроси относно държавните субсидии.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More