ИМАТЕ НУЖДА ОТ АДВОКАТ по гражданска отговорност?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Адвокат за отговорност

Има много ситуации, в които правото на отговорност играе роля. Помислете например за ситуацията, в която служителят претърпя злополука в контекста или по време на изпълнение на работата си. В такъв случай работодателят понякога може да носи юридическа отговорност към служителя за претърпените вреди. В някои случаи производителите могат да носят отговорност. Такъв е случаят, когато потребителят претърпи щети и се установи, че вредата е причинена от дефект в продукта. Освен това в определени случаи директорът на дружество може да носи лична отговорност в допълнение към или вместо дружеството.

Бързо меню

Подведете ли ви отговорност или искате някой да носи отговорност? Адвокати от отговорност от Law & More ще се радваме да ви предложим правна помощ.

Руби ван Керсберген

Руби ван Керсберген

АДВОКАТ

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Law & More може да направи това и за вас

Law and More

Споразумение за осиновяване

Изготвянето на споразумение изисква много работа. Затова потърсете помощта на.

Law and More

Известие за неизпълнение

Никой ли не си спазва ангажиментите? Можем да изпращаме писмени напомняния и да водим съдебни дела от ваше име.

Law and More

Трудов договор

Бихте ли искали подкрепа при съставяне на трудов договор? Обади се Law & More.

Разглеждате ли иск за обезщетение и искате ли правна помощ в процедурата?

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

Примери за предмети, с които можем да ви помогнем:

  • Отговорност на работодателя;
  • Отговорност за продукта;
  • Отговорност на директора;
  • Строга отговорност;
  • Отговорност, основана на вина;
  • Професионална отговорност

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати по отговорност са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Отговорност на работодателя

Ако служителят претърпи злополука по време или във връзка с изпълнението на работата си, работодателят може да бъде юридически отговорен на служителя за причинените щети. Това е така, защото работодателят има специално задължение за грижи, когато работата се извършва. Той носи отговорност за вреди, претърпени от служител по време на изпълнение на работата му, освен ако не може да докаже, че е изпълнил задължението си за грижи. Ако работодателят може да докаже, че е предприел всички разумни мерки за предотвратяване на злополука, той не носи отговорност. Освен това, в ситуации, в които служителят е бил умишлено или умишлено безразсъден, работодателят не може да бъде обвиняван. Ние разглеждаме всички факти и обстоятелства и ще се радваме да ви помогнем, ако бъдете подведени под отговорност като работодател или ако искате да привлечете своя работодател към отговорност за претърпени вреди.

Отговорност за продукта

Когато сте закупили продукт, очаквате той да е солиден. Не очаквате, че използването му ще ви навреди. За съжаление, това все още може да се случи. Можете да мислите за щети, причинени от дефектна машина, храни и други потребителски продукти.

Производителят носи юридическа отговорност за щетите, когато е доказано, че повредата е причинена от дефект в продукта. Един продукт се счита за дефектен, ако не предлага безопасността, която очаквате от него. Ако сте претърпели щети в резултат на дефектен продукт, ще се радваме да ви предложим юридическа помощ.

Отговорност на директора

По принцип дружеството носи отговорност за възникнали дългове. В определени случаи обаче директорът на дружество може да носи лична отговорност в допълнение към или вместо дружеството. Режисьорът всъщност е длъжен да изпълнява правилно своите задължения. Ако носите отговорност като директор на юридическо лице, последствията могат да бъдат значителни. Law & More подпомага директори, които са изправени пред или заплашват с обвинения за отговорност. Ние също така помагаме на страните, които искат да носят отговорност за директор.

Отговорност, основана на вина

Този вид отговорност се основава на вина или небрежност. Ако сте претърпели щети, ще се радваме да ви помогнем да държите лицето, причинило тази вреда юридически отговорно. Можете също да се свържете с нас за правна поддръжка, ако бъдете подведени под отговорност от някой друг за причиняване на щети.

Професионална отговорност

Когато самостоятелно заетият професионалист, като лекар, счетоводител или нотариус, допусне професионална грешка, той може да бъде подведен под отговорност пред клиенти или пациенти. Но в кои случаи се случва такова професионално нарушение? Това е сложен въпрос. Отговорът зависи от всички факти и обстоятелства по случая.

Ако сте самонает професионалист и носите отговорност за професионална грешка, ще се радваме да ви помогнем.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More