НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ АДВОКАТ ПО ФАЛИТА?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Адвокат по несъстоятелност

Тревожното финансово развитие и други условия, при които компаниите вече не могат да плащат на кредиторите си, могат да доведат до фалит на компанията. Фалитът може да бъде кошмар за всеки, който участва. Когато вашата компания има финансови проблеми, е много важно да се свържете с адвокат по несъстоятелност. Независимо дали се отнася до молба за банкрут или защита срещу обявяване на несъстоятелност, нашият адвокат по несъстоятелност може да ви посъветва за най-добрия подход и стратегия.

Бързо меню

Law & More подпомага директори, акционери, служители и кредитори на партии, които са подадени за фалит. Екипът ни се стреми да предприеме мерки, за да ограничи последиците от фалит. Можем да посъветваме за постигане на сетълмент с кредитори, да дадем възможност за възобновяване или помощ в съдебни производства. Law & More предлага следните услуги относно фалита:

  • предоставяне на съвети във връзка с несъстоятелност или отлагане;
  • сключване на договорености с кредиторите;
  • извършване на рестарт;
  • преструктуриране;
  • консултиране относно личната отговорност на директори, акционери или други заинтересовани страни;
  • водене на съдебни производства;
  • подаване на заявление за несъстоятелност на длъжници.

Руби ван Керсберген

Руби ван Керсберген

АДВОКАТ

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam

Корпоративен юрист

"Law & More адвокати
участват и могат да съчувстват
с проблема на клиента”

Ако сте кредитор, ние можем да ви помогнем в прилагането на правото на спиране, задържане или прихващане, на което имате право. Можем също да ви помогнем при налагането на вашите права за сигурност, като право на залог и ипотека, право на запазване на правото на собственост, банкови гаранции, депозитни обезпечения или действия за сметка на солидарна отговорност.

Ако сте длъжник, можем да ви помогнем да отговаряте на въпроси, свързани с гореспоменатите права за сигурност и свързаните с тях рискове. Можем също така да ви посъветваме доколко кредиторът има право да упражнява определени права и да ви съдейства в случай на неправомерно изпълнение на тези права.

отлагане

Според Закона за несъстоятелността длъжник, който очаква, че няма да може да изплати неизплатени задължения, може да кандидатства за разсрочване. Това означава, че длъжник се предоставя за забавяне на плащането. Това забавяне може да бъде предоставено само на юридически и физически лица, които упражняват независима професия или бизнес. Също така може да се кандидатства само от длъжника или от самата компания. Целта на това забавяне е да се избегне фалит и да се позволи на компанията да продължи да съществува. Препратката дава на длъжника време и възможност да оправи бизнеса си в ред. На практика тази възможност често води до споразумения за плащане с длъжници. Следователно препращането може да предложи решение в случай на предстоящ фалит. Длъжниците обаче не винаги успяват да приведат бизнеса си в ред. Следователно забавянето на плащането често се разглежда като предшественик на фалита.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати по несъстоятелност са готови да ви помогнат:

Office Law & More

банкрут

Закон за банкрута в Холандия

В съответствие със Закона за несъстоятелността длъжник, който е в ситуация, в която не е платил, се обявява в несъстоятелност по съдебен ред. Целта на фалита е да се раздели активите на длъжника между кредиторите. Длъжникът може да бъде частно лице, като физическо лице, едноличен бизнес или общо дружество, но също така и юридическо лице, като BV или NV A длъжникът може да бъде обявен в несъстоятелност, ако има поне двама кредитори ,

Освен това поне един дълг трябва да бъде неплатен, докато трябваше да бъде. В такъв случай има претендиращ дълг. Фалит може да се подаде както по собствена декларация на заявителя, така и по искане на един или повече от кредиторите. Ако има причини, свързани с обществения интерес, прокуратурата също може да подаде заявление за фалит.

След обявяване на несъстоятелност неплатежоспособната страна губи разпореждането и управлението на своите активи, принадлежащи на несъстоятелността. След това неплатежоспособната страна вече няма да може да упражнява никакво влияние върху тези активи. Ще бъде назначен попечител; това е съдебен синдик, който ще бъде натоварен с управлението и ликвидацията на несъстоятелното имущество. Следователно синдикът ще реши какво ще се случи с активите на фалиралия. Възможно е синдикът да постигне споразумение с кредиторите. В този контекст може да се постигне съгласие поне част от техния дълг да бъде изплатен. Ако такова споразумение не може да бъде постигнато, синдикът ще пристъпи към приключване на фалита. Имението ще бъде продадено и постъпленията ще бъдат разделени между кредиторите. След уреждане юридическо лице, което е обявено в несъстоятелност, ще бъде прекратено.

Трябва ли да се занимавате със закон за несъстоятелността и бихте ли искали да получите правна подкрепа? Моля свържете се Law & More.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More