ИМАТЕ НУЖДА ОТ АДВОКАТ ПО ТРУДОВО ПРАВО?
ИСКАНЕ ЗА ПРАВНА ПОМОЩ

НАШИТЕ ПРАВОМОЩНИЦИ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ДУШНО ЗАКОН

Проверени Ясно.

Проверени Лично и лесно достъпно.

Проверени Вашите интереси на първо място.

Лесно достъпен

Лесно достъпен

Law & More е на разположение от понеделник до петък от 08:00 до 22:00 и през почивните дни от 09:00 до 17:00

Добра и бърза комуникация

Добра и бърза комуникация

Нашите адвокати изслушват вашия случай и изготвят подходящ план за действие
Личен подход

Личен подход

Нашият метод на работа гарантира, че 100% от нашите клиенти ни препоръчват и че сме оценени средно с 9.4

Закон за заетостта

Законът за заетостта е разширена област на правото. Правата и задълженията са регламентирани в трудовите договори, трудовите разпоредби, колективните трудови договори, законодателството и съдебната практика. Трудовите адвокати на Law & More са квалифицирани и запознати с действащото законодателство и съдебна практика.

Бързо меню

Въпросите, свързани с трудовото право, често имат далечни последици за работодателите и служителите. Ето защо е важно да сте подпомогнати от специализиран и опитен адвокат по трудово право. В крайна сметка добрата правна консултация по въпросите на трудовото право предварително може да бъде решаваща за бъдещето. За съжаление, конфликтите не винаги могат да бъдат предотвратени, например в случай на уволнение, реорганизация или отсъствие поради болест. Този вид ситуация е много неприятна и емоционална и може да навреди на трудовите отношения между работодател и служител. Ако се притеснявате от конфликт на работното място, Law & More ще се радва да ви помогне да предприемете правилните стъпки.

Айлин Селамет

Айлин Селамет

АДВОКАТ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam

Корпоративен юрист

"Law & More участват адвокати
и може да съпреживява
проблемът на клиента ”

Правен съвет

Law & More предлага съдействие на бизнеса, законоустановените ръководители, работодателите и служителите в областта на трудовото право. Нашият екип дава правни съвети и при необходимост ще образува съдебен спор.

Примери за теми, с които бихме искали да ви помогнем:

  • изготвяне и оценка на частни и колективни трудови договори;
  • прекратяване на трудови договори на работодатели и служители;
  • съдействие при трудови спорове
  • създаване на кадрово досие
  • процедури за уволнение
  • въпроси относно искове за заплати
  • пропуск
  • въпроси, свързани с колективните трудови договори
  • почивка и отпуск
  • болест и реинтеграция
  • съвместно определяне
  • отговорност на работодателите и служителите.

Какво казват клиентите за нас

Нашите адвокати по трудово правоотношение са готови да ви помогнат:

Office Law & More

Работодателите

Като работодател се сблъсквате ежедневно с проблемите на трудовото право. Трябва да съставяте трудови договори, да се сблъсквате с нефункционални или болни служители и трудови конфликти или вашата компания може да се наложи да се реорганизира поради промяна на пазарните условия. Знаете ли точно какви са вашите права и задължения? Каквото и да срещнете, ще се радваме да ви помогнем. В крайна сметка, добрата стратегия за трудовото законодателство е от решаващо значение за здравата компания.

Служители

Като служител ще трябва да се съобразите с трудовото законодателство, както искано, така и без искане. Помислете дали да приемете и подпишете трудов договор, клауза за несъстезателна конкуренция и вашите права и задължения в случай на болест и уволнение. Ще се радваме да ви съдействаме по всеки проблем, свързан със заетостта, от който имате нужда от помощ.

Закон за заетосттаПолезно, адекватно и прозрачно

Освен експертен съвет, бихте искали да получавате и бързи правни съвети. Ние сме наясно с това и сме свикнали да работим бързо и прецизно. Ние гарантираме, че сме лесно достъпни и можем бързо да ви предоставим практически и експертни съвети. Можете да разчитате на нас за точен съвет, който е кратък и ясен.

Начинът на работа е прозрачен и ориентиран към решения. Влизаме в разговор с вас, за да обсъдим вашия случай, вашите желания, правните възможности и финансовата картина. След това ще определим окончателна стратегия след консултация с вас. Всяка стъпка се обсъжда с вас, така че никога да не сте изправени пред изненади.

Манталитет без глупости

Харесваме креативното мислене и гледаме извън правните аспекти на дадена ситуация. Всичко е в това да стигнем до основата на проблема и да се справим с него в решителна материя. Поради нашите безсмислени манталитети и дългогодишен опит нашите клиенти могат да разчитат на лична и ефективна правна подкрепа.

Искате ли да знаете какво Law & More може да направи за вас като адвокатска кантора в Eindhoven намлява Amsterdam?
След това се свържете с нас на телефон +31 40 369 06 80 или изпратете имейл на:
г-н. Том Meevis, адвокат на Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More